Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Francia bulldog. Gond van vele?

Francia bulldog. Gond van vele?

Figyelt kérdés

Lehet hogy viccesen hangzik de iszonyat büdöset pukizik a 4 éves kan francia bulldogom.

Akinek ilyen kutyusa van, írja már meg legyen szíves, hogy ez normális, vagy beteg és vigyem dokihoz?

a másik kérdésem ugyan ehhez kapcsolódik, hogy a plüss állatokat amiket adok neki meg akarja folyton prütykölni :)

hagyjam, vagy ez bajt jelent és keressek neki egy csajszi bulldogot?

köszi a normális válaszokat:)

2012. márc. 27. 10:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Az hogy büdös a pukija szerintem inkább az étkezéséhez köthető. Mivel eteted? Nálam legalábbis akkor volt ez, amikor tápot váltottunk! Elvileg a tápokban lévő gabona okozhatja ezt.

Ha hágó mozdulatokat végez az inkább azt jelenti, hogy a dominanciáját akarja megmutatni. Vagyis nem ti vagytok a falkavezérek. Ne szerezz neki szukát, hanem ivartalaníttasd! Neki is ez a legjobb!

2012. márc. 27. 10:17
 2/22 A kérdező kommentje:

a plüss állatokra gerjed és ha el akarom venni tőle akkor akarja meg hágni :S

a kaját tekintve viszont elég egyszerű konzervet adok neki most 1 hónapja már csak "spárosat" kap (borju husost)

2012. márc. 27. 10:19
 3/22 anonim ***** válasza:

A hágással kapcsolatban csak megerősítetted, amit mondtam!:) Továbbra is javaslom az ivartalanítást és egy jó kutyasulit!

Csak konzervet kap?:S Az nagyon nem jó! Abban szinte semmi tápanyag nincs. Válts inkább valami minőségi tápra, vagy főzz neki, de a konzervet felejtsd el, maximum a táphoz keverheted ízesítésnek!

2012. márc. 27. 10:24
 4/22 A kérdező kommentje:

valami szárazat vegyek neki? és ahhoz keverjem?

köszi h segitesz

2012. márc. 27. 10:26
 5/22 anonim ***** válasza:

Igen! Én például purina pro plan táppal etetek. De van nagyon sok jó minőségű táp, de ne pedigree és társait vegyél, mert az is kb. annyit ér, mint a konzerv! Van sok kérdés itt, amiben a jó minőségű tápokról van szó, keress rájuk! Pl. itt van egy: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2755742-szeri..

Szívesen! Remélem tényleg tudtam segíteni!:)

2012. márc. 27. 10:36
 6/22 A kérdező kommentje:

köszi még1x, szét nézek és intézkedem :)

néha türhetetlen a pukkantása :)

pláne hogy panelban lakunk:)

2012. márc. 27. 10:41
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
De francia bulldogoknál más is lehet az eset, mivel a rövid légzőcsövük miatt, sokszor a szájon át gyomorba kerülő levegő is kiválthatja a sok szellentést,ahogy ez igaz a mopszokra is és az én pincsimre. Még anno dokink mondta. Nem bizti hogy a táp gyanús, lehet csak fajtajelleg is!
2012. márc. 27. 11:03
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem yorkim van és csak száraztáppal etetem, néha kap gyümölcsöt illetve egy kis zöldséget, tonhalat.

Nálunk tilos az egyéb kajával való etetés, de némely családtag ezt megszegi és azonnal tudom, mert akkor este már ereget is:)

2012. márc. 27. 11:37
 9/22 A kérdező kommentje:

igen sokan mondták már és olvastam is hogy ezek elöl hátul nyomnak gázokat :)

mindegy, utána nézek, azaz igazság hogy imádja ezt a konzervet amit most is adok neki, nagyon válogatós amugy, és ha veszek egy drágábbat, lehet meg sem eszi :S

2012. márc. 27. 12:13
 10/22 A kérdező kommentje:

ez jó ez a Yorki-s lebuktatás :))) ha pukizik akkor valaki megszegte a szabályt :))))

aranyos :)

2012. márc. 27. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!