Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, hogy a kutyám...

Mit tegyek, hogy a kutyám megszokja a hajdísz használatát és a ruhát?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 18:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem szabad szegény állatokat ilyen szir-szarokkal kínozni mint a divat p*csák a kutyáikat h. rájuk hasonlítsanak:S:@
2009. jún. 24. 19:04
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem butaság egy kutyust felöltöztetni meg ilyenek hisz nem emberek hanem állatok! De ha tél van és hideg és rövidszőrű kutyánk van lehet egy meleg kavátot ráadni ami tényleg melegít.

De ha nagyon elenkezik a kutyád a hajdísz és a ruha elen ne erőltesd!!!!!

2009. jún. 24. 19:26
 13/17 anonim ***** válasza:
29%

Szia! Látom, jól lehurrognak! Szerintem , ha a kutyud szemébe lóg a szőre, nyugodtan felfoghatod valamivel.

Neki is jól fog esni, ha lát is valamit, így nem fogja zavarni, ha beleteszel valamit. Vigyázz azért, mit használsz, nehogy, amikor kiesik, megrágcsálja, és lenyelje.

Én egyszerű hajgumival szoktam.

Az izzadásról annyit, hogy a kínai meztelenek igenis izzadnak.

Némelyikük még nyáron is szinte kiköveteli a rucit magának, mert fázik. Főleg reggel, első kimenetelnél, még hideg van.

Üdv.

2009. jún. 24. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
28%

Próbáld meg hogy eltűrie 2 napig és ha igen akkor sétáltatásnál felöltöztetheted de kényelmes ruhába.És otthon vedd le róla!

Ha 2 napig nem tűri el akkor inkább hagyd az egészet!

2009. jún. 24. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

a kínai meztelen kutya esete nyáron egészen más, mint egy normálisan szőrös kutyáé.

Nekik csak a lihegés marad, mint izzadás, és a tappancsaik meg az orruk (igen az is fontos a hőháztartásukban).

Mellesleg: "...a kutyáknak kevés, a hőháztartásukat szabályozó, ún. eccrin verejtékmirigyük van. Ezek a verejtékmirigyek a tappancsukon helyezkednek el..."

2009. jún. 24. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:

nyáron nem kell kutyaruha

télen meg nem az a csilli-villi ruha kell hanem egyszerű ruha de ezzel sem nagy menősködni!!!!

a hajdísz(gumi ;csatt) yorkshire terrier esetében KELL mert ő nem puli!!! ha kiállításra kimész ott is a yorkienak del van kötve a szőre de nem kelll csilli-villi hajdíszek hanem csak egyszerű csatt vagy gumi vagy esetleg masni (és nem kell túlzásba vinni)

a tanácsom :kérdezd meg a tenyésztőt (akitől hoztad) h ezt hogyan kell vele megszoktatni!!!

de ha öltöztetni akarsz kutyát akkor ajánlom a plüsskutyát legalább nem kell nevelni annyit és nem fog bepisilni neked :D

lehet lepontozni de a szakkönyvek is ezt íják mint pl:

Kis termetű kutyák (az állatkert kiadójától /asszem/)

2009. jún. 25. 11:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Yorkim van és több yorkit láttam, aminek kis csatocska van a hajába, nem kell rögtön leszólni, csak szépen kérdeztem, nem kínoznám én sem szegényt, szimpla kérdést tettem fel, nem tudom mért kell rögtön letámadni.
2009. jún. 25. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!