Mit tegyek, hogy a kutyám megszokja a hajdísz használatát és a ruhát?
nyáron ne adj kutyára ruhát, ők nem izzadnak úgy, mint mi vagyis sokkal könnyebben hőgutát kaphat!
A ruha szerintem amúgy sem kutyának való, a hajdíszek és csatok meg csak húzzák a szőrét és a bőrét.
Egy kutya nem öltöztetős baba, mivel élő lény. Van amelyik eltűri (sőt ismertem olyan kutyát, akiről a szép csillogós, ezüstszínű lánc nyakörvét le sem lehetett venni, megsértődött és elszaladt, ha megpróbálta valaki, pedig még csak nem is volt szoros meg semmi, hogy fájjon neki, hogy le akarjuk venni...)
De alapvetően személyiségfüggő. Én pl utálom a magassarkút és a csőgatyát, van aki imádja. Van olyan kutya, akit egyáltalán nem zavar, ha teljes puccban van, és van olyan akinél egy nyakörv megszokása is 1 hónap...
Szóval szerintem nem nagyon érdemes tovább erőltetni nála, egyszerűen nem tudja elviselni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!