Ez igaz? Mások jobban tudják nálam hogyan viselkedik a saját kutyám?
Elvittem sétáltatni a 4 hónapos kutyámat, és mivel tílos a kutyát elengedi a környéken a sok kutya balhé miatt, így szigorúan veszik ezt.
Múlt hétvégén, sétáltattam a kutyát, és jött felénk egy fiatal házaspár egy Golden retrierrel. Előre szóltam nekik: fogják meg, mert az én kutyám nem szeret más kutyákat, morog, és harap is, / most ne arra gondoljatok, hogy vérengző, de volt rá példa egyszer, hogy odakapott másokhoz és akkor én voltam a szemét.../ de erre ők csak nyugtatgattak Engem, hogy egy 3-4 hónapos németjuhász nem fog bántani.
Hát amire vártam megharapta, kicsit vérzett az orra szegény goldinak, s a gazdái engem szidtak le.
De nem értem az embereket. Én szóltam, hogy fogja meg, mert harap, de az úgy mondja h nem fog bántani mintha Ő nevelné az Én kutyámat. Tényleg ennyire érthetetlenek az emberek??!!
Lehet én fogom fel rosszul, de én mindig szólok, hogy fogják meg, és sose akarják elhinni. Valamit rosszul csinálnék??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!