Mi a véleményetek erről az elektromos nyakörvről? Van hang ill. vibra funkciója is. Érdemes először a hanggal kezdeni, vagy inkább a vibrával? A sokkoló részét nem szetetném használni.
http://www.youtube.com/watch?v=M214T7aB5Ao
Van ilyen típusú valakinek? Vizet hogy bírja?
Tudom használni, tudom mire való. Feltettem egy kérdést, amit nem tudsz értelmezni. Nem egyből a 100-as fokozatot küldeném rá. Pont ez a kérdés lényege. Tanulj meg szöveget értelmezni.
Egyébként ma reggel kipróbáltam, ugyanis elengedtem és valamit fel akart szedni a földről. Miután rászóltam és csak nem hagyta rezgést nyomtam rá és láss csodát odajött hozzám.
Nem vagyok kíváncsi rád, hisz még midig csak a szád jár, de semmi értelmeset nem írtál.
árához képest jó eszköz, de nem ártana felkeresned egy olyan kiképzőt aki használ hasonló készüléket!
a használat módja nagyon nem mindegy!
Egyébként a "sokkoló" sem sokkol inkább meglepetést okoz, de nem használható bármelyik kutyánál.
ha nem jól használja az ember akár a vibrával is lehet károkat okozni-a nevelést és a tudatos képzést nem pótolja egy szerkezet, de jó kiegészítője lehet hozzáértő kezekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!