Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Na kutyások! EUKANUBA vs. CIBAU?

Na kutyások! EUKANUBA vs. CIBAU?

Figyelt kérdés
Kistestű felnőtt kutyának kellene,normál aktivitás mellett.Nem tudok dönteni!Acana,Orijen KIZÁRVA mert komoly hasmenést okozott! [link] vagy [link]

2012. máj. 7. 12:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én azt mondom maradj annál ami bevált, én is sokszor váltottam tápot mindig vmi probléma miatt, aztán elkezdtem Acanaval etetni bevált meg minden, de vmi oknál fogva váltani akartam (én se tudom mért) aztán pro plan-ra váltottam ,hát a kutyámnak úgy ment tőle a hasa, vissza tértem az Acanára , viszont most az ára miatt váltottam Brit Care-re ami szintén bevált és olcsóbb is mint az Acana..

a másik kutyámnak meg szinte minden táptól megy a hasa kivéve a Eukanuba meg a Pro Plan ,de a Eukanuba drága nekünk, úgy hogy maradunk a Pro Plannál, most kölyök,de felnőtt korában is Pro Plannal fogjuk etetni ,mert nagyon szép tőle :)

szóval azt mondom ha megtalálod azt a tápot ami minőségben,árban és nem utolsó sorban a kutyádnak is beválik akkor ne válts!!

2012. máj. 7. 17:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Na kedves eddigi válaszolók!már meg is vettem a Eukanubat.De csak 1 kg hogy lássam jó-e a kutyának vagy sem.Hát eddig párolt ételt evett de csodák csodájára úgy befalt egy tállal a tápból hogy én csak lestem.mint régen amikor hozzám került és nem ette azt amit a tenyésztője adott hozzá.hát kíváncsian várom a holnapot kaki ügyben :)lehet hogy hígabb lesz hogy így hirtelen ezt ette most bár hozzá tenném hogy mi 1 évig(euk.puppy small) azt se tudtuk mi az a hasmenés.majd elválik hogy jó lesz-e de ha igen nem fogok többet váltani mert tudom hogy a kutyának az állandóság és megszokott táplálék a legjobb és nem az hogy én mindig túlgondolkozom.
2012. máj. 7. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!