Jó gazdi leszek? Hazahozhatom a kutyust? Lent bővebben.
A lakásban átalakítottam mindent a kutyus számára.(vezetékeket elrejtettem,a szobanövényeket eltávolítottam...ilyesmik.:))
A kertet kigazoltam,nehogy véletlen valami mérgező legyen számára,fűvet is telepítettem.Megvettem a tálakat,ágyat,játékokat,pórázt és nyakörvet,sampont,kefét.Elolvastam a szobatisztaságról szoló cikkeket és a kölyökkutya érkezése című cikkeket is nah meg persze a betegségekről szólokat is.Nagyon sokat érdeklődtem állatorvosoktól és már orvost is választottam a kutyusnak.Készen állok arra,hogy a héten hazahozzam a kutyust?
Köszönöm.:)
Megnyugodtam.:))
De aranyos vagy! Szerintem egy rakéta kilövésre is készen állsz:)
Sokat fogtok egymástól tanulni, nagy élmény lesz meglátod.
Szeresd, de légy vele határozott amikor kell.
Ha rosszat csinál, nyugodtan fogd meg a nyaki bőrét és rázd meg picit, így olyan mintha az anyja rakná helyre.
S persze, határozott hanggal közöld vele, hogy ezt márpedig nem szabad. Ha odaharap miatta akkor még egyszer csak még határozottabban.
Ne hagyd, hogy a cuki szemeivel leszereljen hihi :)
Jó ezt olvasni, hogy ennyire körültekintően és felkészülten veszel kutyust. Biztosan nagyon jó gazdi leszel!!!!! Nagyon sok örömöt kívánok a kiskutyához!
Amúgy milyen kutyusod lesz?
szerintem ne görcsölj rajta ennyit.
jó és felelősségteljes gazdi leszel!
Nagyon alapos vagy, biztos jó helye lesz a kutyusnak!
Utolsónak! Hogy jön már megint ide az ivartalanítás? Talán abból élsz, vagy miért reklámozod? Azt sem tudod, mekkora, milyen fajta, törzskönyves-e a kutya, de már műttetnéd ????
Talán potenciális gondjaid vannak, és így kompenzálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!