Szerintetek a Tesco-ból vegyek kutyanyakörvet a kutyámnak?
Szerintem a Tescos is jó. Én onnan vettem neki bőr nyakörvet 5 évig bírta mire elszakadt.
Bár amit kutyás boltból vettem az strapabíróbb az már 8 éve megvan és még bírja.
nálunk most Pécsen a tescokban lehet kapni teljesen korrekt minőségű pórázokat és nyakörveket, meglepően olcsón. be is vásároltunk, nincs vele gondunk.
érdemes kicsit körülnézni, megtapogatni kézzel is a különböző márkákat, mennyire tűnik erősnek a szövet, vagy a műanyag kapocs (ha van rajta), van olyan, amit már ránézésre kerülök, de ezek egyáltalán nem tűntek rossznak. biztonsági karabineres erős póráz is van ezerpárszáz forintért, a többit meg ezer forint alatt vettük.
(mivel olyan az életmódunk a kocsiban is szoktam tartani tarcsi-pórázt, az övtáskámban is, és a házban is jóval több van, mint amennyi kutyánk, mert ki tudja mikor lesz szükség rá :))
Attól függ, h milyen a kutya.
Nekem roti-nj mixem van, míg kicsi volt addig egy egszerű textilnyakörve volt, kb 1 éves korában váltottam a szélesebb bőrnyakörvre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!