Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol találok Yorkshire Terriert...

Hol találok Yorkshire Terriert Baranya közelében?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kiskutyust,de a vásárban nagyon drága,azért inkább 50 ezernél olcsóbban keresek vagy teljesen ingyen elvihető kutyusokat.Kérlek segíthetek!

2012. máj. 4. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

50ezer drága egy kutyáért, ami veled van legalább 10 évig, de egy jó telefonért nem sok a 120, ugye?

Egy yorkie 100nál kezdődik. Ha neked az 50 is sok, akkor miből fogod fizetni a szaporított, beteges kutya állandó állatovosi számláját és a gyógyszereit?

2012. máj. 4. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van Little Rednek, inkább gyűjts még hozzá egy kis pénzt és lesz egy egészséges kutyát.

Azért kerül 100eFt-ba tenyésztőnél egy yorki (vagy bármelyik másik fajta kutyus), mert a szülők tenyészszemlések, egészségügyi szűrései vannak az öröklött betegségekre, normális táppal etetik őket, chipezettek, törzskönyvezettek. Ez a garancia arra, hogy olyan kutyát kapsz, amilyet szeretnél. Szaporítótól vett kutyára biztos, hogy a többszörösét fogod költeni. Elég csak megemlíteni a patellát, ami a szaporított yorkiknál igen gyakori, pár év múlva még egyszer ennyit - ha nem többet -

rá fogsz fizetni a műtétre.

Ha olcsón kell kutyus, nézelődj, yorki keveréket talán ingyen is kapsz.

Ja és a másik... Sok olyan eset van, hogy yorkinak hirdetik őket, aztán pár hónappal később kiderül, hogy keverék kutyákról van szó. Gondolom ezt sem szeretnéd. Én a vásárt is elfelejteném a helyedben, tenyésztő nem árul vásárban kutyákat.

2012. máj. 4. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes ennyiért venni, ha csak azt nézzük h átvernek és nem is csak a törzskönyv miatt de keveréket adnak el neked drágán, én nem azt mondom h 150-ért vegyél az én kis szuka yorkimat tavaly tenyésztőtől hoztam törzskönyvezve chippezve oltva féregtelenítve parazitamentesítve royal canin yorkshire terrier junior tápon nevelve szerintem ezek a minimumok és 60.000Ft volt azóta is segít mindenben a tenyésztő.
2012. máj. 4. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy fajtatiszta yorkshire terrier ára nem 50 körül, hanem 80-90 körül kezdődik.
2012. máj. 4. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha olcsón vagy ingyen szeretnél kutyust nézz körül a menhelyeken. Mást nem tudok ajánlani.

Vagy vegyél egy szaporítótól potom összegért és költsd a vételár többszörösét állatorvosra (ebbe a vásár is beleértendő, ott is csak szaporított kutyák vannak).

Vagy rendes tenyésztőtől egyszeri összegért egy egészséges kutyust aki sok-sok éven át a társad lesz.

Én 5 évet spóroltam rá :) Jó, nem az ország legjobb kenneljéből, de egy törzskönyves, egészséges és jó idegrendszerű kutyám van.

2012. máj. 5. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!