Mennyi idős? Akkor sem állt, amikor elhoztad? a ... gondolom nem tenyésztőtől, mert ők figyelnek erre is, hogy ne adják lógó füllel.
2012. máj. 2. 19:00
2/10 anonim válasza:
Mennyi idős a kutyus?Van olyan kutya amelyiknek csak 3-4hónaposan áll fel a füle.Van törzskönyve a kutyának?Mert ha nincsen törzskönyve lehet,hogy nem fajtatiszta hanem valami keverék és akkor nem biztos,hogy valaha fel is fog állni a füle.Egyébként ha elmész egy kozmetikushoz akkor az lenyírja a fülek végéről a szőrt és akkor bekötözi,hogy felálljon a füle.Amúgy lehet,hogy valami gyulladás van a fülében és azért nem áll fel,vizsgáltasd meg egy dokival,hogy minden rendbe van-e a füleivel!
2012. máj. 2. 19:07
3/10 anonim válasza:
Törzskönyves kutyus? Mennyi idős?
2012. máj. 2. 20:21
4/10 anonim válasza:
A yorkiknak nem mindig áll fel a fülük. Várj még 1-2 hónapot....addig is nyugodtan ragaszd fel neki ragtapasszal.
ha kérdésed van nyugodtan írj nekem, mindenre szívesen válaszolok.
2012. máj. 3. 19:05
5/10 anonim válasza:
Első vagyok, mi is szívesen válaszoltunk volna, de nincs kedve beszélgetni:)
Kérdező, ha mégis olvasod a válaszokat...a füléről a szőrt teljesen le kell vágni 0 mm-re.
2012. máj. 3. 20:39
6/10 anonim válasza:
Én kutyámnak sem áll a füle! Egyik ismerösömék yorkianak sem áll a füle! Az enyém nem törzskönyves de fajtatiszta ismeren mindkét szülönek a gazdáját! Nekik áll a fülük... Ismerösömék kutyája tks és mégsem áll a füle! Ne agodj emiatt nem lesz kevesebb a kutyád ha nem áll a füle! Ugyan ugy fog szeretni mintha állna neki a füle!
2012. máj. 12. 19:19
7/10 anonim válasza:
"Az enyém nem törzskönyves de fajtatiszta ismeren mindkét szülönek a gazdáját" - wow, ez aztán a garancia...
Egyébként semmi baja nem lesz attól, hogy lóg a füle (ill. annyi, hogy könnyebben gyulladhat be), de egy álló fülű yorki sokkal elegánsabb, mint egy lógó fülű. A lógó fülű inkább olyan "kis édes" egy álló fölű viszont az, akire ránéznek az emberek, és azt mondják, hogy "gyönyörű"
Nem véletlen, hogy versenyeken kizárólag álló fülű kutya indulhat, szerintem ez az egyik legalapvetőbb dolog, amire egy tenyésztő odafigyel. De még egy valamire való szaporító is.
2012. máj. 13. 18:36
8/10 A kérdező kommentje:
Most lesz 1 éves, és nem törzskönyves, de fajtiszta.
2012. máj. 18. 20:17
9/10 anonim válasza:
"nem törzskönyves, de fajtiszta" - ebbe a témába nem folynék bele, mert tudom, hogy nincs értelme.
1 évesen már nem fogod tudni fölállítani a füleit, persze a szőrt akkor is illik lenyírni róla.
2012. máj. 19. 08:13
10/10 anonim válasza:
Már mindent értek... Szóval nem tk-es, ergo csak fajta jellegű keverék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!