Fereghajtot legkevesebb milyen idoszakokban szabad adni?
Nem ártalmas. Ha azt gyanítod, hogy férges, akkor nyugodtan adj neki. Én 2-3havonta szoktam. Évente 1x kötelező a veszettség elleni oltással, de negyedévente ajánlott.Ha hallom valakitől, hogy férges lett a kutyája akkor inkább én is adok az enyémnek féreghajtót (ez szerencsére nem túl sűrű, de hetente én sem adnék neki).
A fenékhúzgálás bűzmirigy problémát is jelenthet, de ha 2kutya kb egyszerre kezdi el akkor előbb én is a férgekre gondolnék.
A kölyköknek 4 hónapos koráig 2 hetente adom a megfelelő adagot. Sajna felénk borzasztó a helyzet (kisebb város), az emberek azt sem ismerik, hogy oltás, még hogy azt hogy féreghajtás... Ráadásul a kutyakiállítások alkalmával nem egyszer találkoztam már olyannal, hogy a mestertenyésztő kutyája kisz*rt egy spagetti szerű halmot...
Felnőtteknek évi 3x, egy alkalom után 1x ráismételve. Eddig még nem találtam bennük, de jobb félni, mint megijedni.
A legjobb a Drontal Plus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!