A GF-600 jó kistestű kutyáknak is?
7-7,5 kilós kutyám van. Néztem neki GF-600 tablettát. Mert azt szedheti tartósan. Nem rég volt problémája a gerincével, porc kopás meg hasonlók. Gondoltam ez jó lehetne rá neki. De a legkisebb a 15-30 kilóig van. 2 tabletta öt hétig majd 1 tabletta utána. Ezt lehet felezni? Vagy ilyesmi?
A másik amire gondoltam, hogy ilyen tápot veszek neki [link] ez kistestűeknek való és izületekre van. Melyikkel járok jobban?
Jó, bár kicsiknek elég a gf300 is, de hogy ez itthon kapható e azt nem tudom. Nekünk közepes-nagytestű kutyánk van, mi is a GF600at adjuk neki, a csomagoláson fel van tüntetve a kistestűeknek is az adagolás:
1et 2hétig majd felet naponta.
Megelőzésképp én is mindenképp ajánlom, van pár ismerősöm akik idős kutyájuknak adják, mert sajnos előjött náluk 1-2probléma, de ezzel elég gyorsan tünetmentessé váltak a kutyák és meg sem látszik rajtuk, hogy valaha lett volna bármi bajuk. Én megelőzésképp adom, szerencsére tökéletesen egészséges a kutyám, de mivel növésben van nem árt némi támogatás az izületeinek, később sportolni fogunk, akkor meg azért kapja majd.
Ha az árat nézzük akkor viszont a 300db-os jobban megéri, 1-2helyen már egész jó áron árulják (az átlaghoz képest) 13-14e Ft körül. Mi az amazonról/ebayről rendeljük, mert 10e Ft alatt volt eddig mindig postaköltséggel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!