Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A GF-600 jó kistestű kutyáknak...

A GF-600 jó kistestű kutyáknak is?

Figyelt kérdés

7-7,5 kilós kutyám van. Néztem neki GF-600 tablettát. Mert azt szedheti tartósan. Nem rég volt problémája a gerincével, porc kopás meg hasonlók. Gondoltam ez jó lehetne rá neki. De a legkisebb a 15-30 kilóig van. 2 tabletta öt hétig majd 1 tabletta utána. Ezt lehet felezni? Vagy ilyesmi?

A másik amire gondoltam, hogy ilyen tápot veszek neki [link] ez kistestűeknek való és izületekre van. Melyikkel járok jobban?

2012. máj. 4. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Tápokban soha nem lesz annyi izületvédő, amennyi kell. Én is GF600-at adok a kutyusomnak, simán el tudod felezni :)
2012. máj. 4. 10:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Jó, bár kicsiknek elég a gf300 is, de hogy ez itthon kapható e azt nem tudom. Nekünk közepes-nagytestű kutyánk van, mi is a GF600at adjuk neki, a csomagoláson fel van tüntetve a kistestűeknek is az adagolás:

1et 2hétig majd felet naponta.

2012. máj. 4. 10:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A GF 300nak utána járok. Egyébként ezt szedheti folyamatosan, vagy kell kis szünet?
2012. máj. 4. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Szedheti folyamatosan, de ha nem problémás a kutyád csak megelőzésként adnád neki, akkor mehet kúraszerűen is szünetekkel.
2012. máj. 4. 15:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj valamiért átsiklottam afelett, hogy a gerincével gond van a kutyádnak. E-bayen illetve amazonon tudsz rendelni bármelyikből (gf300/gf600). Általában olcsóbb még postával együtt is, mint itthon.
2012. máj. 4. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a webkutyáról rendeld meg.ott most akciós(8780ft 120db-os) és még szállítási díj is nagyon kevés(249ft).
2012. máj. 4. 17:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából tünet mentes, vagy hogy is mondjam. Mert jelenleg semmi baja nincs, de nem akarom, hogy legyen. Szedett porcerősítőt (porként), de már nem szedi azt kúraszerűen ajánlották. De gondoltam ez jobb lenne.
2012. máj. 4. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
6-os vagyok!igen jól gondolod a dolgokat.az én kutyám is szedi(havanese) megelőzés céljából.ezt valóban lehet szedni akár élet hosszig.ha még tünetmentes ami nagyon jó akkor arra ez a tabletta nagyon szuper lesz hogy tünetmentes is maradjon.de ha már meg lenne a baj akkor ahhoz(pl.Rimadyl kellene).
2012. máj. 4. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja és nagyon sokáig elég,télen kezdte el szedni a kutyusom és még félig van.szerintem erre az évre elég is lesz ami még benne van,szóval nem kell gyakran rendelni mert sok van benne nagyon főleg hogy nekem 5 kg-os a kutya így naponta csak fél szem tablettát kell adni(persze az első 5 hétben 1 egészet kellett).
2012. máj. 4. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Megelőzésképp én is mindenképp ajánlom, van pár ismerősöm akik idős kutyájuknak adják, mert sajnos előjött náluk 1-2probléma, de ezzel elég gyorsan tünetmentessé váltak a kutyák és meg sem látszik rajtuk, hogy valaha lett volna bármi bajuk. Én megelőzésképp adom, szerencsére tökéletesen egészséges a kutyám, de mivel növésben van nem árt némi támogatás az izületeinek, később sportolni fogunk, akkor meg azért kapja majd.

Ha az árat nézzük akkor viszont a 300db-os jobban megéri, 1-2helyen már egész jó áron árulják (az átlaghoz képest) 13-14e Ft körül. Mi az amazonról/ebayről rendeljük, mert 10e Ft alatt volt eddig mindig postaköltséggel együtt.

2012. máj. 4. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!