Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mért ilyen a kutyám? Harap,...

Mért ilyen a kutyám? Harap, agresszív.

Figyelt kérdés
1 éves lett a kutyám májusban.Most agresszív,pedig nem tüzel.Mikor ráütök(nem erősen)a fenekére ha rosszat csinált nekem ugrik és harap.Először azt hittem játékból,de akkor nem így harapna.Mikor megsimogatom harap,mikor kaját adok az az első dolga hogy harap.Veszünk egy xy tápot és mióta ezt eszi nem önmaga.Valami nem stimmel evvel a táppal.Máskor ha fésültem és meghúztam a bundáját csak kicsit megcsípett a fogaival hogy figyelmeztessen fáj neki,szépen tűrte.Ma mikor kiakartam fésülni megbolondult.Folyamatosan harapta a kezem és nem engedte ott se ahol egyébként imádja.Agresszív nagyon.:(
2009. jún. 23. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyűjts pénzt kutyasulira és az ivartalanításra. Ezek nélkül nem fog változni a helyzet, azt biztosra veheted. Itt már nem elég megpróbálni picit szigorúbbnak lenni.
2009. jún. 24. 11:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenképpen fordulj szakemberhez!

Ingyenes rehabilitációs foglakozások vannak: Budapesten, Kecskeméten, és Miskolcon is!

Az amit te leírsz nem maga a probléma...ez csak az eredménye annak a valaminek amit kezelni kellene! Ezt pedig sem neten keresztül nem fogja kideríteni neked senki, se te nem fogsz rájönni egyedül!

Egy hozzáértő külső megfigyelő személy kell aki felismeri a probléma forrását és egyedi terápiát dolgoz ki neked a megoldására!

Otthon házilag nem fog menni semmilyen csodamódszerrel!

Hidd el én ezzel foglalkozom!

2009. jún. 24. 12:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

itt INGYENES a rehabilitációs és szocializációs foglalkozás,a Cerberos kutyasuliban:

[link]

de az ivartalanítását mindenképpen ajánlom,a kutya tovább fog élni és megmented egy csomó betegségtől..

a Zöld Zebrának vannak ivartalanítási akciói,ott 10ezer egy szuka kutya ivartalanítása,a kan asszem 6ezer

2009. jún. 24. 12:32
 14/15 A kérdező kommentje:
lány és írtam hogy májusban lett 1 éves.és hogy szerezzek pénzt?13 éves vagyok és még ha betöltöm a 14-et is,akkor is nehezen kapnék diákmunkát.jövőre engednek csak dolgozni.lehet hogy jó lenne neki a kutyasuli,de télleg nem tudnánk fizetni.anyáméknak erre nincs pénzük nekem meg munkám.bátyám 19 éves és nem dolgozik meg ha dolgozna ő se fizetné mert egy LUSTA ...... .és ez a zöld zebra vagy mi ez valami klinika?van ilyen kecskeméten?meddig van akció?
2009. jún. 25. 11:41
 15/15 anonim ***** válasza:

A KECSKEMÉTI Cerberos kutyasuliban INGYENES rehabilitációs,szocializációs foglalkozások vannak,oda te is el tudod hordani a kutyát..

[link]

itt tajékozódhatsz az ivartalanítási akciókról:

[link]

tehát már csak rajtad múlik,hogy elvidd a kutyát!!!

2009. jún. 26. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!