Kutya chipeltetése?
Mennyi idős kortól lehet chippeltetni a kutyát? 3 hetes kiskutyákat ugye még az Illatos úti halálsoron sem chipelnek be?
(Az oltást tudom, hogy 7 hetes kortól lehet beadni, tehát akkor elvileg chipelni sem szabadna...)
Akkor létezhet, hogy az 1 hetesen bekerült kutyákat, amikor 3 hetesen elhozzuk, akkor fizetnünk kell értük is az 5000 ft-ot, mint az anyjuk után?
Nem adják oda 5000-ért a hármat???
Az illatos útra bekerült 1 kutya a két 1 hetes kölykével. Két hét múlva tudom kihozni.
A kérdés, hogy 5 ezer lesz vagy 15 ezer? Nehogy már két 3 hetes kölyökre is fizetni kelljen!!! Hiszen azokat is muszáj elhozni az anyjukkal, mert még szopnak. És el is akarom hozni őket!
Miért itt kérdezed, hogy az Illatoson mennyit kell majd fizetned?
Elvben darab-darab. Nem azt nézik, kinek a mije a kutya, és hogy mennyi idős.
A chip meg kutyánként számít .
Milyen embernek??? Akinek számít 15 ezer forint a mai világban? Menhelyi kutyákról beszélünk!!!
Nem akarlak kiábrándítani, de 100 emberből 98-nak számít 15 ezer forint. Ha felnősz, talán megérted.
Egyébként pedig attól, hogy ez sok, el tudom tartani a kutyákat.
És a félreértés elkerülése végett: ismerem az anyakutyát, a kicsiket nem is tervezem megtartani. De nem fogom hagyni, hogy az Illatos úton megöljék őket. Szóval erről ennyit.
A normális válaszokat köszönöm.
Azért itt kérdezem, mert 3 különböző napon is felhívtam őket, és mindenki mást mondott, vagy nem tudta. Szóval nagy egyetértés ott sincs...
Beszéltem sikerült elérnem az állatorvost sokadik próbálkozásra.
A kiskutyákért nem kell fizetni, 5000 a három kutyus együtt. Ugyan is 3 hetes kutyákat nem oltanak és chip-elnek. Hat hetes kor alatt semmiképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!