Kis- és közepes testű, rövid szőrű kutya?
CSAK és kizárólag rövid szőrű kutyát szeretnék, 0-30 kg-ig bármilyen fajtát ajánlhatnátok, nem a termet az alapvető.
Legyen barátságos más állatokkal, leginkább a kutyákkal, többivel nem baj, ha nem. :) Legyen játékos, nem kell, hogy őrizze a házat, ne legyen ugatós, kint és bent is tartható legyen, ne legyen lusti, de túl aktív sem...
Szóval, aki e leírás alapján a kutyájára ismer, vagy majdnem, az írja meg nekem, hogy neki milyen fajta ebkéje is van?! ;) Köszike!!!
angol bulldog,mopsz,francia bulldog,boston terrier,boxer:) Ezek mind kis turcsi orrú bohócok,tökéletes kedvencek nagyon jó természettel:)
Ha ezek közül egyik sem ajánlom a menhelyet mert a leírásod alapján 100-val vannak ilyen kutyák!
Nekem stafim van. Tény, más kutyákkal nehezen jön ki, de nem lehetetlen őket összeszoktatni. Ha nagy szuka lesz kb 25-28 kg-s lesz. Anyukája 28 kg-s volt.:)
Kimondottan játékos, aktív kutyák. Csak akkor ugat, ha oka van rá, amúgy nem.
Az előző stafink aktívnak aktív volt, de nem volt hiperaktív. Nem kellett azon törnöm a fejem, hogy hogy tudom lefárasztani, mert őt a séták kielégítették, és a játék kielégítette.
Lehet kint is, bent is tartani. Az előző stafink kint szeretett lenni, még télen is, de neki volt egy társa, akivel mindig összebújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!