Hogy lehetnek ennyire gerinctelenek az emberek? Fel lehet jelenteni emiatt?
ÉN nem vagyok egy vérszomjas típus, de mivel nekem is biglim van és 3 éves, én először kiemeltem volna a kutyát(ha tudom)a támadó kutyák közül.Ha nem, én is elengedtem volna.Aztán ,miután ellátták a kutyát, visszamentem volna,szép vörös festékkel ráírtam volna a kerítésére, hogy állatkínzó,bedobtam volna az ablakát, és ha kijön a faszi, akkor még meg is verném.Ezenkívül betenném a helyi újságba, hogy mi történt, pluszba feljelenteném az összes fórumon, ami az eszembe jutna, az állatvédőktől kezdve az adóhivatalig.
Fú, de dühös vagyok most.Abba már nem gondolok bele, hogy akkor mit csinálnék, ha megölték volna, de hogy valami büntetendőt az biztos.
Ne hagyd magad, mert a legközelebbi kutyusnak lehet, hogy nem lesz ilyen szerencséje,hacsak valaki nem kötelezi az ipsét,hogy igenis pórázon kell tartani az ilyen kutyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!