Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Figyu magyar vizslát szeretnén...

Virág7849 kérdése:

Figyu magyar vizslát szeretnénk és nincs ajtaja a garázsnak. Télen kint megfagy?

Figyelt kérdés

2012. máj. 1. 21:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit keresne kint télen?
2012. máj. 1. 21:34
 2/13 anonim ***** válasza:
41%

Nincs ajtaja a garázsnak? :O Akkor hol áll be a kocsi? :D

Kérdésre válaszolva: építsetek neki kutyaházat, sok pokróccal szerintem túlélné a telet.

2012. máj. 1. 21:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Vidd be a házba. Embercentrikus kutya, szeret a gazdáival lenni, ne száműzd a garázsba, akkor se, ha van ajtaja.
2012. máj. 1. 21:40
 4/13 anonim ***** válasza:
20%
a miénk nem fagyott meg kint az udvaron. pokrócot tettünk alá, de semmi értelme nem volt, mert mindig kihurcolta és csak játszott vele. szóval simán a földön aludt egy ajtónélküli sufniszerűségben. semmi baja nem lett.
2012. máj. 1. 21:42
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
hát ez a "semmi baja",meg "túléli" nekem elég drasztikus! Ha már ilyen kutyát akarsz ami 100-on felül van akkor már beruházhatsz egy hőszigetelt kutyaházra is ha semmiképp nem akarjátok lakásba! De vizsla tényleg nagyon embercentrikus..
2012. máj. 1. 22:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Magyar vizslám van. Az előttem íróknak igazuk van, ő nagyon embercentrikus, teljes testfelülettel fekszik rajtunk esténként. Azt ajánlom Neked, hogy estére legalább engedd be magatokhoz, ne legyen kint egyedül. Akkor boldog, ha a gazdijával lehet.
2012. máj. 2. 06:18
 7/13 anonim ***** válasza:
46%

Minden kutya akkor boldog, ha a gazdijával lehet.

A magyar vizslát egy megfelelően szigetelt kutyaházban simán kint lehet tartani. Nem elkényeztetett nyugati fajta, amelyik télen még csak sétálni sem hajlandó menni. Nekem hasonló szőrrel rendelkező kutyám szintén kint volt -15-20 fokban is.

2012. máj. 2. 08:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem magyar vizslám van, ha rövid szőrű akkor be kell engedni, az én kutyámat most tavasszal is beengedtük, amikor jött a lehűlés, mert nagyon könnyen megfázik
2012. máj. 2. 09:10
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Figyu tartsál már akkor kutyát, ha tudod neki biztosítani hogy boldog legyen ... nem a túlélést.
2012. máj. 2. 12:27
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:P
2012. máj. 4. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!