Szerintetek van ilyen eset?
akkor pisil ha kell neki.
ha szobatiszta és kell neki akkor csak fűrefog pisilni.
a mi pulijaink szobatiszták és csak fűrewcnek ha tehetik,de még mivel nem tudják nagyon szabályozni nem bírják sokáig.
Betonra semmiképp se. 4,5 hónapos koráig vittem magammal a kölyök kutyusomat dolgozni. Munkahelyemnél csak betonra volt lehetősége pisilni/kakilni kint, ő inkább a műpadlót választotta. Amint hazaértünk és le tudtam vinni a fűre, már ritkán fordultak elő balesetek.
Egyébként a kölyök kutyák 2-3 óránál tovább nem tudják tartani a pisit, ha nem vagyunk elég szemfülesek, a lakásban végzi el. Ha figyelünk rá és kivisszük, akkor kint a fűben.
Az én kutyám lakásban van tartva, és ha leviszem sétálni, addig nem pisil, amíg nem talál egy minimum maréknyi fűcsomót.
Szerintem soha nem veszel rá egy kutyát, hogy a betonon pisiljen.
A kutya akkor fog pisilni amikor neki kell.
Nálunk a kölyök kutyánk séta közben jobban szeret a betonra kakilni mint a fűre. De itthon mindig a fűre végzi el a dolgát.
Amúgy az egyik ismerősömék kutyája (nekik 4 van) és egyik sem hajlandó a fűre végezni a dolgát. Mind a betonra kakil és pisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!