Büntetnek a kutyapiszokért?
Figyelt kérdés
amúgy bevallom az erdőben nem szoktam összeszedni2012. ápr. 30. 20:41
1/6 anonim válasza:
büntetnek persze ha rajtakapnak kb 50 ezer ft-ra lehet számítani!
2/6 anonim válasza:
Közterületen kötelező felszedni és ha nem szeded fel meg is büntethetnek.Amúgy az erdőben és lakott területen kívül én sem szoktam felszedni de ott szerintem senkit nem zavar ha az erdőben elvégzi a dolgát és otthagyom.Viszont mikor látom,hogy valakinek a kutyája a játszótér mellé piszkít és ott hagyja akkor eléggé dühös leszek mert szerintem veszélyes ha mondjuk egy kisgyerek belenyúl vagy belelép és elkap valami fertőzést.
3/6 anonim válasza:
Lakot területen belül kell összeszedni, az erdőben senkit sem zavar. A vaddisznók után sem szedi össze senki. Tudod, a homok a sivatagban természetes, a lakásban viszont már kosznak számít. Ilyen az álati ürülék is. A természetben része az ökoszisztémának, de a sétálóutca aszfaltján nem kívánatos.
4/6 A kérdező kommentje:
hát mondjuk ne nagy erdőre gondoljatok 5perc alatt átmegyek az egészen, de kevesen járnak arra és nem az ösvényen sétáltatom. Mostmár jobban odafigyelek, mert előfordul, h otthon hagyom a zacsit.
2012. ápr. 30. 22:19
5/6 anonim válasza:
Arra azért figyelj ,hogy legyen nálad zacsi meg elvileg oltási könyv is kéne. Ismerősömet ezért büntették meg mert nem volt nála 2 zacsi és oltási könyv. 30 ezer forint volt a bírság.
6/6 anonim válasza:
Ahogy nézem a városi utcákat tereket,egyáltalán nem büntetnek ott se érte ,mert tele van szarva minden!Erdőben nem kell felszedni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!