Milyen időközönként és hogyan fürdeted a kutyádat?
Figyelt kérdés
Jöhet az is, hogy mivel meg a kutyus fajtája is. :)2012. ápr. 30. 20:26
1/8 anonim válasza:
lábát mindennap langyos vízzel leöblítem,mert ágyban alszik! Amúgy az egész kutyát változó,mikor már nagyon koszos a fehér rész akkor megfürdetem úgy 1,másfél havonta BOBI kamillás kutyasamponnal! 2 éves pincsiről van szó!
2/8 anonim válasza:
ha látjuk a bundáján hogy már időszerű ami 1 évbe kb 5 ször van bár nyáron szinte minden nap le annak öblítve....sima vízzel vagy bolhaölő szerrel...vagy sima emberi tusfürdővel......pulik :)
3/8 anonim válasza:
Nekem kinti kutyám van,évente olyan 5x fürdetem meg kutyasamponnal,de nyáron a nagy melegbe minden nap pancsolnak a vízbe és szoktunk menni úszni is a közeli tóhoz.
4/8 anonim válasza:
én kb havi kétszer.
ágyban alszik,ezért fontos a tisztasága.
mi is napi szinten a lábait leoblítjuk,es nedves torlokendovel a hasat es a dolog vegzo cuccait is letorlom lefekvés elott :)
5/8 VBeata81 válasza:
Havanese, havonta 1×, K9 Kompetition.
6/8 anonim válasza:
Kinti benti benti törpe uszkár, 1,5-2 havonta a kozemtikus, érzékeny bőrű kutyáknak való samponnal
7/8 anonim válasza:
Kinti-benti collie, évente 3-4x, Zanni-ban veszem a cuccokat hozzá.
8/8 anonim válasza:
Afgán agár, 2-2,5 hetente fürdetem.
Amit használok: Iv San Bernard zöldalmás sampom
Iv San Bernard PEK
Iv San Bernard PH balance
Iv San Bernard ginko olaj
ISLE OF DOGS N°62 permet
Salukik, őket kb 1-2havonta fürdetem meg nagyob kiállítások előtt
Amit használok: ISLE OF DOGS N°12 sampon
ISLE OF DOGS N°51 kondicionáló
ISLE STRENGHTEN
Azt hiszem mindent leírtam, amit használok. Jah igen az afgánnál még a papírozás is megvan 2-3naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!