A yorkim szerdán kapja meg a harmadik oltását. Eljöhet velem tescoba ugy hogy nem rakom le?
# 6-os vagyok.
Nekem is yorkim van, 5 éves múlt. Néha én is viszem magammal, de már egyre ritkábban, tudom, hogy nem szeret kézben lenni. Ha olyan van, hogy bemegyünk a belvárosba egy boltba, akkor természetesen jöhet, mert az út nagy részét amúgy is gyalog teszi meg, max a boltban veszem föl. De mindig megkérdezem előtte telefonon, hogy kézben be lehet e vinni! (kedves kérdező, ezt Neked is ajánlom a későbbiekre nézve)
Egyébként a plazakba elvileg be lehet vinni kézben, 1-2 alkalommal már én is vittem magammal. Azon belül már kérdéses, hogy melyik üzletbe engednek be vele. A C&A-ba nem engedtek be, a H&M-be pedig nagyon édesek voltak, még enni is adtak a kutyámnak:)
De tényleg nem árt, ha megszokja, hogy olykor egyedül kell lennie. A kutyák sokat pihennek napközben is, ilyen melegben meg főleg jó, ha otthon, a hűvös lakásban marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!