Éjjel fog aludni a tacskó kölyök?
Figyelt kérdés
2 hónapos, nekem kell vele lennem holnapig. Fog aludni sötétbe vagy szét szedi a szobát? :)2012. ápr. 29. 21:22
1/14 anonim válasza:
Bent alszik majd veled egy szobában? Ilyen korban még elég sokat alszanak. De van rá esély, hogy felkel. Akkor inkább az lesz a gond, hogy lehet pisilnie fog kelleni, nem hogy rámol. :) Nem nagyon ér el ő még semmit, ha nem hagyod a földön a dolgokat nem tud szétszedni semmit.
2/14 anonim válasza:
nekem is két hónapos kutyám van,és alszik rendesen ha mindenki lefeküdt!lehet járkál majd 10-15percet de tuti elalszik
4/14 VBeata81 válasza:
Csak egy napig vigyázol rá? Nem tudom, ismer-e téged, ismeri-e a környezetet, tegyük fel, hogy nem. Jó esély van rá, hogy nyugtalan lesz. Azt nem hinném, hogy egy kéthónapos kutya szétszedi a szobát, de nyüszítésre számíthatsz. Próbáld most kifárasztani játékkal, és ha elfáradt, minél nyugodtabbá tenni számára az estét.
6/14 A kérdező kommentje:
Pisi kakit a nappaliba elvégezte ma már 2x is... 3x levittem sétálni akkor persze nem kellett neki... :) Ha éjjel ez lesz akkor ez van, feltakarítom. Szétszedni nem nagyon tud semmit, de a virágföldet előszeretettel kikaparta már... Azt orvosolni fogom. Most is alszik, valóban elég sokat alszik, de amikor nem akkor pörög mint a........ :)
2012. ápr. 29. 21:33
7/14 anonim válasza:
az enyémek tulajdonképp végigaludták az éjszakát, én keltettem fel kétszer és kimentünk pisilni.
8/14 A kérdező kommentje:
Séta után mindig alszik, lehet leviszem még egyszer. :)
2012. ápr. 29. 21:35
9/14 anonim válasza:
igen,elég hiperaktívak a tacskók le játszanák az egész életüket:)fiatal még sokat kell a levegőn lenni vele/ük több mint fél órát hogy az inger meg legyen!az meg a szagoktól jön meg az állatoknál
10/14 anonim válasza:
Az enyém csak nyüszített picit az első napokban,a helyén is aludt,de ez nem sokáig tartott,azóta együtt alszunk már 3éve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!