Hogyan etessem hogy "hízzon"?
Nem értem. Ha kiderült, hogy poratkára allergiás, akkor miért kerülitek a szárnyasokat? Mondjuk oké, a biztonság kedvéért, de szárnyason kívül is még van sok másfajta hús.
Prémium tápokban is van hipoallergén fajta, amiben nincs csirke (ugye erre a leggyakrabban allergiásak a kutyák). De főzni is főzhetsz olyat, ami olcsó és mégis van hús benne. Például marhamáj, mondjuk az lehet, hogy nem olcsó, csak nekem tűnik annak, hiszen az én kutyám nem eszik valami sokat (1.8 kg-os kutya).
De a fehérjét hallal és főtt tojással is tudod pótolni.
Ja, most látom, kap marhát is. (elnézést)
Szerintem az arányokkal lehet a baj. Szénhidrátból adj kevesebbet (rizs) és zöldségből, húsból többet, én répa mellé adok még zöldborsót, fehér répát, spenótot...stb.
És vannak kutyáknak táplálék kiegészítők, koncentrátumok, multivitaminok...stb Meg valami zöldkagyló (arról nem tudom micsoda, csak sokat hallottam, hogy kölyköknek érdemes adni)
És a húst pótolhatod hallal vagy főtt tojással is, vagy csak pluszba beleteheted a marha mellé a vacsijába.
igen egy nyers
tojást minden reggel kap a kajájába meg immunovet-et+csonterősitőt kap:)
egyébként köszönöm a hozzászólást:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!