Kistestű kutya ami? Többi lent!
Szeretnénk egy kisebb testű kutyát 8-10 kg maxig!
Ami számít nagyon hogy könnyen kezelhető legyen és a gyerekeket maximálisan szeresse!
(Persze tudom hogy nevelés késrése is,de alaptermészet se mindegy)
pl terrierek kilőve
Én most pl nagyon szimpatizálok a tacskókkal!
Jaj pedig olyan édesek az uszkárok!
Az olyanok, akik nem csak szimplán meg vannak nyírva, hanem mindenféle fazon, pom-pom van rajtuk, nekem sem tetszenek.
Viszont amelyik szimplán a praktikusság és a kényelem miatt van megnyírva, nekem ők nagyon bejönnek :)
Kicsit nagyobb termetű ugyan, de staffbull:
Rengeteg barátomnak van spániele. Aranyos családkedvelô. Én magam viszont egy labradort ôrzök és én inkább labit is ajánlok!
A mopsz is aranyos.
Törpeschanuzer?
Shetlandi juhász? Úgy néz ki mint lassie csak kicsiben.
Én is ezerrel az uszkárra szavazok:) Méltatlanul elfeledett fajta, nagyon jó természetű, gyorsan tanul, jól kezelhető. A szőrét ápolni kell, de nem vedlik úgy mint a legtöbb kutya.
Szerintem egy középuszkár tökéletes lenne nektek:)
ő nem tetszik nektek?:)
szerintem gyönyörű,most ideiglenesnél van de csodálatos természete van és már nem nő nagyobbra:)
Utolsó!Köszönöm a linket,de kant semmiképp sem szeretnék!
Na hát utána néztem az uszkárnak!Egyre jobban tetszik és rosszat se olvastam még róla sehol!:)
Kissé csalódott vagyok a tacskó miatt,de tényleg nem szeretném ha féltenek kellene majd a gyerekemet tőle!
Néztem uszkár fajtamentőt...de egyik se nyerte el a tetszésemet,főleg a koruk miatt!
Végül is ráérek,majd nézelődöm!:)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!