Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kistestű kutya ami? Többi lent!

Kistestű kutya ami? Többi lent!

Figyelt kérdés

Szeretnénk egy kisebb testű kutyát 8-10 kg maxig!

Ami számít nagyon hogy könnyen kezelhető legyen és a gyerekeket maximálisan szeresse!

(Persze tudom hogy nevelés késrése is,de alaptermészet se mindegy)

pl terrierek kilőve

Én most pl nagyon szimpatizálok a tacskókkal!

2012. ápr. 28. 08:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
4%
Tacskó tökéletes választás. Nagyon okos, és imádja a gyerekeket.
2012. ápr. 28. 08:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

A tacsi sem egy könnyen kezelhető típus, némelyik kifejezetten nem szereti a kicsiket. A társasági kutyák közül válogass inkább ha biztosra szeretnél menni pl bichonok, máltai selyemszőrű, boston terrier (nevével ellentétben nem kifejezetten terrieres a természete), uszkár...

[link]

2012. ápr. 28. 08:54
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
A tacskó makacs, önfejű kutya, ráadásul engem pont a saját tacskónk harapott meg kiskoromban.
2012. ápr. 28. 08:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A tacskók nagyon kis sunyi gennyládák tudnak lenni...
2012. ápr. 28. 09:04
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem is tacskó harapott meg kiskoromban, pedig ismert.

Uszkárt ajánlanám! Imádja a gyerekeket és kiváló családi kedvenc, okos, könnyen kezelhető!

2012. ápr. 28. 09:09
 6/19 anonim ***** válasza:
Én anno barátnőmnek ballagására vettem egy tacskót mert imádja a kutyusokat 1 hétig nálam volt a kutyus..tegnap mentünk barátnőmhöz..és megtámadott..morgott tépte a gatyám pedig aztán szinte minden nap megyünk barátnőmhöz eddig tudtam simogatni meg minden..de tegnap hirtelen rám támadott..a kistesóját is már megtámadta..nem 1x. És elég jól nevelt kutyus..nem tudjuk, hogy mi a baja =/
2012. ápr. 28. 09:11
 7/19 anonim ***** válasza:
Bolognese-t ajánlanám :)
2012. ápr. 28. 09:12
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A tacskó egy vadászkutya. Kotorékeb. Tehát kell neki napi min. 2 óra mozgás. Önfejűek, és nagyon köcsögök tudnak lenni, ha nincsenek nevelve.

Nektek valamilyen társasági kutya lenne jó. Szerintem az uszkár tökéletes. Intelligens, könnyen kezelhető, és nagyon jól formálható jellem.

2012. ápr. 28. 09:17
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem tacsim van. Nem szereti a gyerekeket, idegesíti a magas gyerekhang, sőt, megsimogatni sem hagyja nekik magát. Igaz, a mi családunkban nincs gyerek, így csak idegenekkel találkozik. Pedig egyébként azokkal, akit ismer, olyan, mint egy bújós kiscica. Összességében: itthon a lakásban egy kis tünemény, de ahogy kimegyünk vele terepre, előtör belőle a vadászkutya, így a behívása sem 100%-os. Szerintem gyerekek mellé nem olyan jó választás. Makacs is és nagyon karakán kis kutya. Mindezzel együtt persze tünemény kutyák, de nem biztos, hogy a legjobb választás lenne neked.
2012. ápr. 28. 09:24
 10/19 A kérdező kommentje:

Na hát szomorúan olvasom amit a tacskókról írtok!

Én úgy tudom hogy a szuka tacsi óvja a gyerekeket,a kanok viszont tényleg harciasak!

Az uszkár nálam dobogós viszont a férjem nincs kibékülve a kinézetével!Pedig ismerek uszkárokat és a legbarátságosabb,legokosabb kutyák a világon,ráadásul hypoallergének!

A bichon si-cu nagyon aranyos,de halálra vannak tenyésztve,így én nem szeretnék ilyen kutyus!Na de utána olvasok az uszkároknak!:)És ha tudtok róluk valamit írjátok le nekem ha van időtök!

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

2012. ápr. 28. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!