Kistestű kutya ami? Többi lent!
Szeretnénk egy kisebb testű kutyát 8-10 kg maxig!
Ami számít nagyon hogy könnyen kezelhető legyen és a gyerekeket maximálisan szeresse!
(Persze tudom hogy nevelés késrése is,de alaptermészet se mindegy)
pl terrierek kilőve
Én most pl nagyon szimpatizálok a tacskókkal!
A tacsi sem egy könnyen kezelhető típus, némelyik kifejezetten nem szereti a kicsiket. A társasági kutyák közül válogass inkább ha biztosra szeretnél menni pl bichonok, máltai selyemszőrű, boston terrier (nevével ellentétben nem kifejezetten terrieres a természete), uszkár...
Engem is tacskó harapott meg kiskoromban, pedig ismert.
Uszkárt ajánlanám! Imádja a gyerekeket és kiváló családi kedvenc, okos, könnyen kezelhető!
A tacskó egy vadászkutya. Kotorékeb. Tehát kell neki napi min. 2 óra mozgás. Önfejűek, és nagyon köcsögök tudnak lenni, ha nincsenek nevelve.
Nektek valamilyen társasági kutya lenne jó. Szerintem az uszkár tökéletes. Intelligens, könnyen kezelhető, és nagyon jól formálható jellem.
Na hát szomorúan olvasom amit a tacskókról írtok!
Én úgy tudom hogy a szuka tacsi óvja a gyerekeket,a kanok viszont tényleg harciasak!
Az uszkár nálam dobogós viszont a férjem nincs kibékülve a kinézetével!Pedig ismerek uszkárokat és a legbarátságosabb,legokosabb kutyák a világon,ráadásul hypoallergének!
A bichon si-cu nagyon aranyos,de halálra vannak tenyésztve,így én nem szeretnék ilyen kutyus!Na de utána olvasok az uszkároknak!:)És ha tudtok róluk valamit írjátok le nekem ha van időtök!
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!