Hogy fogadja majd a kisbabát a két kuytánk?
Köszönöm a válaszokat, mindenki beletrafált a dologba. Soha meg nem fordult a fejembe, hogy baj lehet, csak a rokonok, akik....nem tartanak kutyát....amikor megmutatom, hogy a kutya egy szóra ül, fekszik, pacsit ad, azt hiszik, csodakutya :)...ők paráztattak be, hogy de majd meglátom, majd támadni fogank....pedig engedelmes, kedves kutyák. A falka sorrenddel sincs nálunk gond...ezt határozottan ki merem jelenteni, mindaketten munkatársaink, nem is lehetne ez így ha ezzel gond lenne.Azt, hogy ne foglalkozzak a kutyával továbbra is napi 1,5-2 órát el se tudom képzelni. már tervezgettem, hogy sétálunk együtt, jön a babakocsi mellett az én kutyám, most másfajat munkája lesz uygan mint eddig...de nem hiszem, hogy ezzel gond lenne.
És valóban vannak érdekes vislkedéseik a kuyáknak. valamit sejtenek, hogy ezzel a csajjal valami nem stimmel. Sokszor csak oda jönnek hozzám szaglásszák a haasam meg...hm körül majd elmennek..majd újra hozzám és vissza, ezt sokszor egymás után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!