Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen lett, hogy sikerült?

Petrusi kérdése:

Milyen lett, hogy sikerült?

Figyelt kérdés

Van egy só-bors közép-schnauzer szukám. 3 éves. Jártunk kozmetikushoz rendszeresen, 3 éve mindig máshová, mert bármelyik kozmetikushoz vittük, állítása ellenére megnyírta. Volt olyan is, aki utólag mondta el, hogy soha nem is látott trimmelést és schnauzert, ezért megnyírta, pedig még azelőtt, hogy elvittük volna, megérdeklődtük, hogy trimmeli-e. Az eredmény borzasztó volt. " alkalommal ezelőtt elmentünk az utolsó kozmetikushoz 100 km-es körzeten belül. Addig erőszakoskodtam, míg megengedte a "szakember úr", hogy bent maradjak, és végignézzem a trimmelést. Akkor tisztességesen meg is csinálta. Megörültem, hogy ez nagyon, jó, igaz, hogy 90 km messze, de találtunk egy jó kozmit. Hát másodjára gondolom megunta és úgy ahogy volt, megnyírta. A télen nem vittük, nem is tudtuk volna, mert kimerítettük az összes kozmetikust. Megelégeltem, és nekiálltam kézzel. Ismerem a schnauzert, tudom, mi lenne a helyes fazonja. A hátsó lábán és a hasán még nem nőtt vissza a szőr, ezért a hasa felett meghagytam a szőrt, hogy takarja valami a pocakját. A szakállát mindig visszavágták, yorki kölyök fazonra( bár nem tudom mit keresne a yorki a schnauzer közelében,de lassan nő.

Nem tudom, hogyan csináltam, segítenétek kritikáitokkal?

Volt:

[link]

Lett: [link]

[link]

2012. ápr. 27. 21:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a nyírás után is ugyanúgy néz ki, de kb 2 hétig. Utána úgy néz ki, mint egy nem is tudom micsoda. Télen meg azért nem lehet megnyírni, míg trimmelni lehet, mert akkor nem lesz rövid a szőre. Ha ilyen gyapjas marad egész télen, beleőrül, mert a fürdetés ellenére állandóan vakarózik, és nem érzi magát jól a bőrében.
2012. ápr. 28. 09:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Elmegy. Elsőre nem rossz, majd belejössz.

Én egyszer kérdeztem meg egy kutyakozmetikust,hogy mennyiért fürdetné meg a Husky kutyámat,azon túl, hogy elborzasztott az árával még mellé nyögte, hogy ahogy látja meg kellene nyírni a kutyát....Huskyt...nyírni....télen.....

2012. ápr. 28. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!