Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Befogadott roti? Fontos (? )

Befogadott roti? Fontos (? )

Figyelt kérdés
Előzőleg írtam, hogy befogadtam egy rotit, de mindenhol menhely honlapján azt olvasom, hogy várólista így meg úgy, nem lehet leadni. Ezért jó az ember? Befogadtam, megetettem, elviszem állatorvoshoz, de ebben a pici lakásban nem maradhat 3. kutyaként a tüzelő szukám mellett. Kérem, aki tud segítsen valahogy!

2012. ápr. 27. 08:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja és már csak azért is, mert sok kutya van, akinek pl. az eredeti gazdájánál jó sora volt, de vmiért elkerült onnan (elkóborolt, ellopták stb.). Utána ki tudja hogy tartották őket, ahova került. Írtad, hogy láncon tartott kutya. Lehet, hogy már őt is találták és most volt rossz sora, közben a chip meg bent van a kutyában és az eredeti gazdi még mindig várja haza! Soha nem lehet tudni.
2012. ápr. 27. 09:52
 22/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végre egy menhely, aki befogadta!!! Már 15 menhelyre telefonáltam, mindenhol 'teltház' van, de egyet még felhívtam, mielőtt sintértelepre vittem volna, és ők befogadták! Most közösen keresünk gazdit, kedden lesz kép is.
2012. ápr. 27. 18:17
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó hír. :)
2012. ápr. 27. 18:45
 24/24 anonim ***** válasza:

Örülök :)

Ha lesz fotó, hirdetés, tedd fel ide is, majd megosztom én is!

2012. ápr. 27. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!