Befogadott roti? Fontos (? )
Figyelt kérdés
Előzőleg írtam, hogy befogadtam egy rotit, de mindenhol menhely honlapján azt olvasom, hogy várólista így meg úgy, nem lehet leadni. Ezért jó az ember? Befogadtam, megetettem, elviszem állatorvoshoz, de ebben a pici lakásban nem maradhat 3. kutyaként a tüzelő szukám mellett. Kérem, aki tud segítsen valahogy!2012. ápr. 27. 08:36
11/24 anonim válasza:
12/24 A kérdező kommentje:
Még nem vittem el az orvoshoz, ma délután fogom, de amúgy erősen kétlem, mert láncon tartott, rossz sorsú ebnek tűnik.
2012. ápr. 27. 08:56
13/24 anonim válasza:
A Rex-et próbáltad? mindjárt keresek neki elérhetőséget...
14/24 anonim válasza:
netboardra tedd fel, ott jobban tudnak neki helyet találni
16/24 anonim válasza:
Az előző kérdésednél az utolsó válaszoló írta, hogy ő elvinné.
Meggondolta magát?
17/24 A kérdező kommentje:
Írtam neki, nem válaszol:( Attól tartok, csak a szája volt nagy...
2012. ápr. 27. 09:10
18/24 anonim válasza:
Várj még egy kicsit, ahogy láttam valamikor hajnali 2-kor írta. Lehet még alszik :)
19/24 A kérdező kommentje:
Holnap estig még van ideje, hátha. Bár őszintén, nem nagyon reménykedem...:S
2012. ápr. 27. 09:30
20/24 anonim válasza:
A chipet nézesd meg mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!