Miért habzsol ennyire? Szinte megfullad. Mit tehetnék?
Az én kutyám is ilyen volt :)
A 10 dkg tápot 23 másodperc alatt ette meg, amíg kicsi volt. Most a 20-25 dkg-os adagját 1,5 perc alatt eszi meg, egyre jobban haladunk :)
Szia!
Hosszú távon azért jobb lenne, ha megtanítanád a kutyákat - igen mind a kettőt - hogy amikor leteszed az ételt, akkor nem engeded őket rögtön enni, hanem leülteted és csak akkor kapja meg ha azt mondod pl. tiéd!
A mi kutyánk is egyben nyelt le mindent, de egy szűk hét alatt olyan lett mint egy villásgreggelijét fogyasztó arisztokrata:)
1. A konzerv akár 80%-a is víz lehet. (Nedvességtartalomnál megtalálod)
2. Ajd külön enni nekik, a rotinak 5-10 szemenként add oda a tápot, valamint ha apró szemű akkor még jó hogy behabzsolja,hisz gond nélkül le tudja nyelni egyben is.A nagyszeműnél már meggondolná,hogy esetleg rágni is kellene.
# 12/14 Időpont ma 10:51
Huh egyszer mikor én ezt lemertem írni,akkor leoltottak mitna villanyt. Hogy de jó annak a kutyának,aki egyetlen parancs betartása utáne gy egész tál jutalmat kap. Akkor kérdem Én, mégis hogy lehet máskép csinálni?
Az én kutyám is akkor nyúl a kajájához, ha mondom neki, hogy "Tied".
2. naptól erre tanítottuk.
csak amikor nyugodt a kutya akkor kapjon enni!
érdemes előtte lemozgatni, várakoztatni és csak szemkontaktusra engedélyt adni az evésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!