Akiket becsapott egy szaporító, mit tehetnek?
Vettünk egy kutyust. Nem vagyunk ismerősek abban a városban ahol laknak, így megbeszéltünk egy találkozót egy kutyafuttatónál. Elhozta a kiskutyát, az oltási könyvét, ápolási útmutatót, és hozott egy törzskönyvet ami nem ahhoz a kutyához tartozott. (az én kutyám kan,a tk egy szukáé volt).
Emailben elkérte a lakcímünket, hogy kiküldi ajánlottan és elsőbbségivel.
Nem jött semmi, az emailemre nem válaszol, a telefonszám meg nem elérhető.
Én egy dolgot mondok: meg is érdemlitek! Az egyetlen vesztes az egész sztoriban a kutya!
Annyi lehetőség létezik szaporítón kívül, miért kell ezt választani?
odamehetsz az ablak mellett balra eső falhoz és ütemesen elkezdheted ütni bele a fejedet. És közben mondogatod:Hogy lehettem akkora barom, hogy nem tenyésztőtől veszek kutyát . Hogy nem látogatom meg többször a vásárlás előtt, nem kérem a kötelező szűrések eredményeit, a szülők törzskönyvét, a tenyészszemlét.
Semmit nem tehetsz, esetleg felnyomod a NAV-nál. Adót ugyanis tuti nem fizet
:(
Azt mondta a kutyusnak valami szépséghibája van, kiállításra nem lehet vinni, és tenyésztésre sem alkalmas.
Ivartalanítási szerződést is küldött volna a tk mellé.
Ezeket előtte kellett volna megnézni. És soha nem átvenni kutyát egy semleges helyen.
Gondolom nem is fajtatiszta, majd kiderül ha nő egy kicsit
Szeretem nagyon, és a világ minden kincséért sem válnék meg Tőle. Ő nem tehet semmiről.
Csak szívesen beolvastam volna annak a hp-nek!
nem mintha érdekelne, ki az a szaporító aki itten lepontozgat? Ő is ígért törzskönyvet?
egyébként közben eszembe jutott, a MEOE-nél a hamis törzskönyvvel felnyomhatod, magánokirathamisítás miatt eljárást indítanak ellene. he kell kontakt akkor írj privit
Mióta várjátok a törzskönyvet?
Nem lehet, hogy a MEOE rontotta el a tk-t, a 'tenyésztő' kijavítást kért, de még folyamatban van az ügy?
Ettől függetlenül nem szerencsés kutyafuttatóban, vagy hasonló körülmények között átvenni egy kiskutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!