Milyen közepes méretű, nyugodt kutyafajtát ajánlassz?
Javarészt nevelés kérdése de a basset valóban egy nyugodt fajta.
Amit semmiképpen a terrierek mellett az a beagle, és egyéb vadász fajták!
Bulldogot csak akkor vegyél ha nincsen szaglásod, mert durrogtatás terén világbajnok kutya. Gyakran kell levinni, és bizony gyakoriak a bőr és szőrproblémáik.
Egyébként egyes egyedek kifejezetten virgoncak és imádnak húzni!
hát igazat megvallva, minden fajtát szeretek a baseten kivül.. :D azaz, nem szimpatikus az a lelógó pofija,..amúgy a vizsla jó lenne, de az túl nagy.
Még várom az ötleteket.
Én azt mondom, vegyél labrador retrievert. Nagyon békés állatok, szeretik a gyerekeket, cseppet sem agresszívak. :)
Nekem is labradorom van, a férjemmel azért választottuk pont ezt a fajtát, mert nagyon nyugodtak, engedelmesek és jól ki jönnek a gyerekekkel.
Az én kutyám pl. annyira békés, hogy miközben eszik, akkor is lehet csavargatni a fülét, piszkálni a farkát, nem zavartatja magát.
Úgyhogy én ezt a fajtát ajánlom. :)
itt esetleg találsz kedvedre valót:D
Én is gondoltam a labrador retrieverre, de az a baj, hogy ezek nagy kutyák, és nem engedhetjük meg műminden hónapban megvenni olyan drága, márkás tápot, ami megfelel nekik. Tudom, hogy otthon is lehet késziteni főszermentes ételt, de az meg től macerás...
És még mielőtt valaki elkezdne szidni, hogy ha nincs pénzünk nagy kutyára, akkor kicsit se vegyünk, a kutya kell nekem, mint gyógyito alapon is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!