8 hónapos a rottweiler kutyám. Kb már egy hónapja sántít. Reménykedünk benne, hogy nem csípő diszpláziája van. Csak a jobb hátsóra sántít. De ennek ellenére feláll két lábra, meg eléggé mozgékony. De a kálciumot adjuk neki minden nap. Ki fogja nőni?
aki normálisan válaszolt , nagyon köszönöm.
nem a rosszindulatú megjegyzésekre vagyok kíváncsi.
csak mások tapasztalatai érdekelnek. a páromnak volt már diszpláziás kutyája, és az nem ilyen volt. csak ha néha eszébe jut akkor sántít. enni nyers húst kapnak. az állatgyógyszertárba kaptunk egy drágább típusú kálciumot, azt mondták, hogy ez jó lesz neki. még el se fogyott teljessen. szeretem a kutyámat, és ha szükségét látom el fogom vinni.ennek ellenére várom az értelmes tapasztalatokat
Szerinted ne melég szükség az, hogy 1 hónapja sántít.
Nekem elég volt h 1 délutánt sántított a kutya, másnapra már le is beszéltem a röntgent, diszpláziás a kutya.
remélem csontot is kap a nyershús mellé (kb 50%-ban) mert ha nem akkor túladagoltad a foszfort rendesen. Én BARF-ot etetek, kölyköknél is, de az állatorvossal állítom össze az étrendet.És kapnak zöldséget gyümölcsöt is mellé.
Nem értelek, " ha majd szükségesnek látom elmegyünk az orvoshoz". Könyörgöm, egy 8 hónapos kutya 1 hónapja sántít. ha most elcseszed az izületeit,akkor egy életre el van cseszve. Egyáltalán nem biztos, hogy dp-ről van szó, ha rosszul etetsz simán lehet fejletlen izület miatt. Szerinted mikor lesz szükséges? Amikor már nem tud járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!