Mit csináljunk, ha napok óta nem eszik semmit a kutyánk?
Csak csirkehúst és tejszínhabot eszik 3 napja,mást nem.Anya csinált ma bolognait és sütött mellé neki rántott húst,hátha úgy megeszi,de semmi...Megszagolta,kiszedte belőle a rántott húsdarabokat és azokat megette és utána a tejszínhabot(ezt minden nap kap,mert nagyon szereti).
Amúgy ugyanolyan,mint általában,játékos,boldog,ha kimegyek vele,akkor szaladgál.De nem eszik...://
Mit csináljunk vele,hogy mást is megegyen?
Eddig mindent megevett,de pár napja ezt csinálja.
Ne is haragudj, de nem csodálom. Jobb is lesz neki, ha pár napig nem eszik, szerencsétlen dugig lehet...
De amúgy érted amit írok, vagy ennyire nem érthető, vagy ennyire nem érdekel a dolog? Csak mert feleslegesen nem fogom a számat (ujjaimat) jártatni.
És nálam az nem SEMMI ha megeszi a csirkehúst és a tejszinhabot....
Amúgy milyen fajta kutya és hány kiló? Mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy kb lépni nem tud ekkora mennyiségű kajától amit megkap egy nap nálatok.
Nem vagyok gyp-s,persze,hogy értem.
Egy 4 éves sealyham terrier és 11 kiló.
Én is kíváncsi lennék rá, hogy hány kiló a kutyád ilyen etetés mellett?
Napi 6 etetésre a kutyádnak abszolút nincs szüksége, magyarán túletetitek. Gondolom nem hiába mondják rá sokan, hogy kövér!
Vidd el egy állatorvoshoz a kutyát, de ne csodálkozz azon, ha diétára fogja!
Marmagassága: Legfeljebb 31 cm, Ideális súlya: kanok: 9 kg, szukák: 8.2 kg.
ezt találtam róla... szóval a ti kutyátokon van 3 kiló felesleg!
a kutyakajákon minidg van táblázat kilóra leosztva mennyit kell adni a kutyának EGY NAPRA lehet háromszor hatszor etetni a kutyát, ha nagyon zabálos és ha egyszerre kapná kihányná... de eztaz adagot ne lépjétek túl!
Ne mérgezd a kutyádat!
Mivel ez a kutya nincs az éhhalál szélén (akár jól is jönne ha ledobna pár kilót), vennék neki rendes kutyáknak való tápot (mondjuk royal canint, brit caret, vagy amelyik szimpatikus) és kapna napi 2x enni. Nem kéri, így járt. Ha éhes lesz megeszi. Ha nem megy állatorvos, mert táplálkozási zavarai vannak. Akármennyire szeretitek ez egy kutya és nem egy kisgyerek aki sír ha nem kap nyalókát. A tejszínhabbal totál hazavágjátok a fogait és az emésztését is. Meg a fűszeres kajákkal.
De ha mindenképpen főzni akartok kipróbálhatjátok a BARF diétát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!