Amstaff (felnőtt) szukám lesz. Milyen felszerelés kell hozzá?
nylon,textil poraz es nyakorv a legidealisabb.lancot semmikepp se vegyel.az en amstaffomnak erzekeny a bore igy olyan sampont vasarlok ami erre jo.maximum havi 2-szer kell furdetni,tobbszor nem jo.
jatekot nem erdemes vasarolni,mivel nem marad sokaig meg nekik.en kotelcsomot vettem,ez eleg sokaig kibir,es imadja a huzos jatekot.ezen kivul szeretnek meg labdazni is.
remelem segitettem :D
3-4 cm-t a nyakorv vastagsagara irtam.
a medium pedig a nykorvek szamozasa.nem kell stresszelni.:))veszel egy nyakorvet,porazt es jo is :D
Nylon póráz? Az nagyon gyenge lesz neki. Az én staffomnak egy igazi bőrpóráza van, háromsoros félfojtó nyakörvvel. A bőrpóráz, bőrnyakörv a legtartósabb. Nylon-t semmiképp ne vegyél. Egy sima kefe, amivel heti egyszer átkeféled. Én sima felnőtt ebnek való sampont vettem, félévente egyszer megfürdetem..
Fém szájkosarat ajánlok. Merev, tartása van, és tisztítható.
hat akkor neled abszolut nincs megtanitva hogy ne huzzon.en nyoln porazt hasznalok es eddig semmi gondom nek volt vele.es textil szajkosara van,amit hasznalnom sem kell.
abban eggyetertek hogy a bor is jo,de mint irtam nekem tokeletes a nylon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!