Kínai meztelen kutya tenyésztése?
Elsősorban kiállítási eredményeket kellene felmutatni + tenyésszemle, és nem tudom milyen szűrések kellenek a fajtának...
De ha tenyésztőtől vetted a kutyát biztos segít, az ő érdeke is, hogy minél jobbat hozzatok ki a kutyából!!!
szia
pont hogy ez a kulonleges ebben a fajtaban.nem felkapott,nem divatkutya,igy ha meglesz a kello tenyeszszemle, szuresek,es kiallitasi eredmenyek biztos hogy a jovobeli almot sikerul majd eladnod.
nekem kimondottan tetszenek ezek a kutyak,csak eddig mindig is nagy testuim voltak
Azért lehettek elutasítóak, mert azt hihették, csak szaporítani akarsz, és meg sem ismertek előtte. Írtad, hogy tk-es?
Amúgy a legjobb lenne kiállításokon ismerkedned. Úgy is elviheted, ha nincs benevezve, csak az oltási könyve kell. Legalább már ilyen fiatalon megszokja azt a nyüzsgést, hangosbemondót meg mindent, ami ezzel jár. Esetleg úgy menj, hogy legyen nálad a törzskönyve fénymásolata, mert a többi tenyésztőnek fontos információkat tartalmaz a felmenők ismerete.
Nem tudom jó ötlet e belevágni egy fajta tenyésztésébe úgy, hogy "lenne e rá kereslet" Egy törzskönyves kutya elletésétől (még ha az a kutya akár kiemelkedő is) valaki nem lesz tenyésztő. Ha jól szerepel a kiállításokon és a szűréseken valamint elgondolod magadban mi az a tenyészcél amit el szeretnél érni az elkövetkező mondjuk 10-20 év alatt akkor a tenyésztés. Mert arra is rájöhetsz, hogy neked pl nem ez a típus ami tetszik, életem első kutyájával én példának okáért így jártam (jó törzskönyvű, eredményes szuka volt de hamar rájöttem, hogy nekem más típus és más felmenők azok amik a fajta ideális jellegét hordozzák)
a netboard kínai meztelenes topicjában feltudod venni a kapcsolatot tenyésztőkkel vagy kiállításokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!