Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Perui meztelen kutya vagy...

Perui meztelen kutya vagy Kínai meztelen kutya? ( többi lent )

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kaptam külföldről egy kínai meztelen kutyát és annak is van törzskönyvezve. Viszont az állatorvos azt mondta, hogy ő egy gyönyörű Perui meztelen kutya. Szerintetek??? Sajnos még nem tudtam róla fényképet készíteni viszont kölyök kori képem van róla.

[link]

De a jellemzői hogy nyúlánk,vékony lábai vannak olyan 6 kiló körüli. Szürke-fehér színű. A fején, mancsain és a farka végén van fehér szőr.

2012. ápr. 24. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Válts állatorvost. Ez egy kínai kopasz kutya. Nagyon szép :) de a tk- ben mi van? Mik a felmenői, stb?
2012. ápr. 24. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez a perui: [link]

Ez ha jól tudom, nagyon nagyon ritka fajta.

2012. ápr. 24. 21:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Fu igazából még meg sem néztem. Most értem haza nem rég levezettem 400 km-ert és első utam az állatorvos volt. Ő most 8 hónapos és megnézettem dokival, hogy minden rendben van e vele. A tk-ját még nem tanulmányoztam át de kínai meztelen kutyának van tk-sítva
2012. ápr. 24. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez pedig a kínai: [link]

A kettő összekeverhetetlen, főleg egy állatorvosnak. De tényleg, a tk- ben minden benne. a fajta kb 20as betűméretű ;).

2012. ápr. 24. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Felnőtten 6 kiló?

Szerintem kínai. Főleg, hogy annak van törzskönyvezve. Tudom, lehet hamis tk-vel is kapni kutyát, de azért nem az a jellemző.

6/10 A kérdező kommentje:

[link]

Az enyém dettó így néz ki csak szürke-fehérben. A fején a pamacs és a testfelépítés is ugyan ez. Mintha őt látnám.

7/10 anonim ***** válasza:
Na, már látom, csak egyszerre írtuk. Büszke lehetsz rá, becsüld meg, nagyon jó fajta rengeteg jó tulajdonsággal, én nagyon szép is. Fogsz vele kiállításra járni? :)
2012. ápr. 24. 21:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazából ezen még nem gondolkoztam. Imádom a kutyákat régóta tevékenykedek ideiglenes gazdiként és van is 2 keverékem. És most ő lett a meglepi.:) Mert a család többi tagja nem bírja a lakásban a kutyaszőrt és ezért lettem vele meglepve...:) Megpróbálom majd pár hazai tenyésztővel felvenni a kapcsolatot, hogy ő mit gondol...
2012. ápr. 24. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
ez kínai az orvosok pedig nem tanulják a fajtákat kb annyit értenek hozzá mint a laikusok többsége szóval nekik ilyen szempontból nem mindig kell hinni :)
2012. ápr. 24. 21:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget:)
2012. ápr. 24. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!