Perui meztelen kutya vagy Kínai meztelen kutya? ( többi lent )
Sziasztok. Kaptam külföldről egy kínai meztelen kutyát és annak is van törzskönyvezve. Viszont az állatorvos azt mondta, hogy ő egy gyönyörű Perui meztelen kutya. Szerintetek??? Sajnos még nem tudtam róla fényképet készíteni viszont kölyök kori képem van róla.
De a jellemzői hogy nyúlánk,vékony lábai vannak olyan 6 kiló körüli. Szürke-fehér színű. A fején, mancsain és a farka végén van fehér szőr.
Ez a perui: [link]
Ez ha jól tudom, nagyon nagyon ritka fajta.
Ez pedig a kínai: [link]
A kettő összekeverhetetlen, főleg egy állatorvosnak. De tényleg, a tk- ben minden benne. a fajta kb 20as betűméretű ;).
Felnőtten 6 kiló?
Szerintem kínai. Főleg, hogy annak van törzskönyvezve. Tudom, lehet hamis tk-vel is kapni kutyát, de azért nem az a jellemző.
Az enyém dettó így néz ki csak szürke-fehérben. A fején a pamacs és a testfelépítés is ugyan ez. Mintha őt látnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!