Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A mopsz kutyafajta lakásba...

A mopsz kutyafajta lakásba való, vagy kertesházba?

Figyelt kérdés
Sokan lakásba ajánlották,de láttam én már kertes házban is.

2012. ápr. 24. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Lakásba való, hiszen társasági kutyának tenyésztették.

Pusztán azért, mert esetleg nem fagy meg télen még nem kell kint tartani!

2012. ápr. 24. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:
A mopsz a gazda mellé való. Ha a gazda kint van a kertben, akkor oda, ha meg bent a lakásban, akkor oda. Kivéve, ha odakint rossz az idő, mert akkor valószínűbb, hogy a kanapét választja :)
2012. ápr. 24. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
a mopsz lakáskutya és a rövid orr miatt fokozottan hajlamos télen a tüdőgyulladásra
2012. ápr. 24. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
benti kutyának való. Maximum kinti-benti kutyának. De úgy, hogy csak kint lenne úgy nem ajánlott tartani!
2012. ápr. 24. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy lakásba való, nem azt jelenti, hogy kertes házban nem lehet tartani, hanem, hogy kizárólag kinti tartásra nem alkalmas :) Nekünk is kertes házban van, de szabad bejárása van a házba.
2012. ápr. 24. 20:04
 6/6 anonim válasza:
Igen, lakásba való, de ha már bent akarsz kutyát tartani, akkor ne a mopszot válaszd (kivéve ha szeretsz takarítani). Nekünk is mopsz van és nem elég, hogy nagyon hullik a szőre, de enni sem tud rendesen. A tálja körül mindig kaja maradék és tócsa van a víztől, ami kicsorog a pofájából. Én nem győzök takarítani utána nap, mint nap. Ráadásul jobban horkol, mint apu. Hát elég problémás kutya...
2012. ápr. 25. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!