Segítenél kutyanevet találni?
Figyelt kérdés
Olyan nevet szeretnék a kutyusomnak, amit "magázni kell". Tehát, ami embereknek azt mondják hogy MR. XY, kérem jöjjön ide. Stb, szeretnék egy ilyen nevet a kutyusnak, de nem jutnak eszembe ilyen tipikusan magázandó nevek. Remélem értitek mire gondolok.2012. ápr. 24. 17:21
2/14 A kérdező kommentje:
pl.: Mr.(Miszter) Hyde, Miszter Andrew stb.
2012. ápr. 24. 17:33
4/14 anonim válasza:
lány vagy fiú? mert ha lány akk lehetne sziszi és akkor elizabeth
5/14 anonim válasza:
Ugy latszik, ma kutyanevekre specializalodtam. :) Nem te vagy a fekete nemetjuhaszos, az elöbb hasonlo kerdest feltevö? Annak mar sok hasznos valaszt irtam. :D
Legyen Mr. Bean! Egy hangjat sme fogod hallani! :D
Mis. Sisipi (igy kiejtve a folyo nevevel azonos:))
7/14 anonim válasza:
... A Kifli is jo, de csak ha fekete... :D
8/14 anonim válasza:
Én ismerek egy Kutya Úr nevű kutyát :) Kreatív...
A Mr. Bean tök jó!
9/14 A kérdező kommentje:
fiú, és nem én írtam a németjuhászos kérdést, nekem goldenem lesz :D
2012. ápr. 24. 17:45
10/14 anonim válasza:
Van egy System of a Down szám, Mr. Jack, egyzser valamilyen állatomnak ez lesz a neve.(szerintem macskának, hozzá tudnám elképzelni a magázást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!