Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Műtött kutyát lehet sétáltatni?

Műtött kutyát lehet sétáltatni?

Figyelt kérdés
Ivartalaníttattam szuka kutyusom, de elfelejtettem megkérdezni hogy a 10 napos varratszedésig lehet-e sétáltatni?
2012. ápr. 24. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted aki lakásban tartja, az nem viszi le sétára? Csak rohangászni ne engedd. Póráz-lassú haladás.
2012. ápr. 24. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem nagyon hosszú sétákat ne iktass be, viszont egy könnyü séta tuti nem árt, hisz neki is valamitől meg kell induljon a bélmozgása.
2012. ápr. 24. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze:) Én már másnap reggel levittem kézben, pisilt egyet, sétáltunk pár percet, lassan. 3-4 nap után már fél órát is sétáltam vele. Varratszedés után pedig mindent ment a régi kerékvágásban.
2012. ápr. 24. 15:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi kertesben lakunk de ő benti, és csak az udvarra engedem ki, csak gondoltam örülne mert eddig minden nap mentünk :)
2012. ápr. 24. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan engedd ki rövid időre, ő érzi, hogy mennyit bír.

Nem kell futkározni hagyni!

2012. ápr. 24. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi panelban laktunk, csak annyi volt a különbség, hogy nem futhatott. Nem szabad túlerőltetni, de olyan 20 perces sétákat szerintem bírni fogja, vidd nyugodtan. :)
2012. ápr. 24. 15:45
 7/8 Celebturista válasza:
26%
Műtött és kutyát nem lehet sétáltatni, meg alább is nekem nem sikerült. Ha még is meg próbálnád akkor sok sikert
2012. ápr. 24. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk 2 napig mozdulni sem akart, 3. Napon egy rövidre mentünk, 4. Naptól pedig a rendes séta 3/4 tettük meg. A 9-10. Napon pedig már normálisan. neked is ajánlom, hogy hogyha van bioptron lámpád, mindennap 4 percig lámpázd a sebet 10 centiről, mert segíti a forradást és gyógyulást.
2012. ápr. 24. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!