Miért viselkedik így a kutyánk?
A kutyusunk egy 7 éves középuszkár.
Engem kb. 1 éve ismer, mivel a párom fiának a kutyája és egy éve költöztünk össze.
A kutyus annyira elkezdett hozzám ragaszkodni, hg félek hg esetleg a gyerek (15 éves) időnként mérgébe bántja.
A kutyus nekem egy pisszenésre jön ha elengedem a lakótelepen a gyerekhez nem akar odamenni.
Ha fenn vagyunk a lakásba mindig a lábam mellett ül vagy fekszik. Nem igazán mozdul mellőlem. Ha a lakásba mászkálok jön velem. Mikor hazaérek nyüszögve ugrál rám annyira örül. Egyszer-csak gondol egyet és felugrik az ölembe ahg ülök a széken. A saját párom nem csaphat a fenekemre mert a kutya abba a percbe véd (vicsorog,morog, és csipkedi a párom).
Tegnap sétálni sem akart menni a gyerekkel. Ott ült mellettem és nézet rám nyüszögött nekem ugrált rám. Nem igazán értem a viselkedését. Sokat szeretgetem és mikor főzök olyankor pár fini falatot is adok neki. De ez a ragaszkodást akkor sem értem. Szerintetek bántja otthon valaki? Vagy miért csinálja ezt? Olyan mintha valamit mondani szeretne, csak én nem értem. Amúgy nagyon okos értelmes a kutyus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!