A kutyák hány hónapos kortól kezdik a "párzó szokásokat" csinálni?
Figyelt kérdés
pl olyan mozdulatokat csinálni2012. ápr. 23. 11:08
1/7 anonim válasza:
Akár már 3-4 hónaposan is csinálhatják. De a párzómozdulat még egyáltalán nem jelenti azt, hogy ivarérett.
2/7 anonim válasza:
2-3 honapos korukban is kezdhetik.az enyem 3 volt.
de nem kozosulni akarnak ilyenkor.dominanciara utalo viselkedes ez.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi,értem,azt hittem ,hogy korai egy 7 hónapos kutyánál,de ezek szerint akkor normálisnak mondható.Igaz engem támadott be,nem tudom miért ilyet még sosem csinált.
2012. ápr. 23. 11:26
4/7 anonim válasza:
ne engedd neki.igy akarja jelezni hogy o feletted van a rangsorban.
de azert nagyon viccesek,az enyem amikor egy ideig csinalta olyan arcokat vagott hozza,meg olyan erossen fogta a labam,mindig nevettem:)
5/7 A kérdező kommentje:
köszi,nem engedtem,lelöktem gyorsan.De érdekes eddig nem akarta mutatni,hogy felettem áll,és nem történt semmi különös,hogy ezt csinálja.Lehet kezd felnőni.. ?
2012. ápr. 23. 11:32
6/7 anonim válasza:
igen,lehet az is az oka.de gondolom nem szeretned ha rajtad gyakorolna :))7 honapos kezd ivarerett lenni.ha belegondolsz akkor a szukak 6honapos koruktol tuzelhetnek.
de ez meg nem jelenti hogy erett.
7/7 A kérdező kommentje:
érdekes,nem gondoltam volna,hogy ilyen fiatalon van náluk már ez.
köszi szépen!
2012. ápr. 23. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!