Hordozótáska pici csivavának, segíte nétek?
kb 1,5 kilós lesz ha megnő, most 5 hónapos, és szeretnék hosszabb utakra, esetleg nagyobb túrákra (?) valamilyen táskát beszerezni neki, hogy amikor sietni kell vagy csak simán már "elég volt neki", legyen "mibe eltenni" :D.
Nézegetem a neten ezeket a táskákat, pl. [link]
de, nem is tudom, ebbe rakják nyáron is amikor 28-30 fok van?? Nem meleg ez neki? picit kínzásnak érezném nyár közepén...
Javasolnátok megoldásokat? Köszönöm! :)
Ő is kutya, van négy lába, kell a séta, de megértelek, néha szükség lehet rá, pl hoszabb utakra, buszozásra, stb. Amit linkeltél, az nem lesz jó. Olyan kell, ami merevített anyagból van (merev a váza úgymond) tehát nem nyomja a kutyát, téglatest alakú. A teteje és oldala hálós kellene, hogy legyen.
Pont ilyente gondolok: [link]
Mennyit szánsz rá, mert akkor keresek olyan árban :).
Vagy van ez, de ez tényleg csak akkor jó, ha nagyon rövid ideig veszed fel, mert amúgy elég kellemetlen neki és neked is, hogy himbálódzik,
és nincs, amin megálljon. [link]
Szia koszonom a segitseget kb 5-6000 ft.ig szannak ra de amiket vepinkeltel nem jok. Az elsot jol latom h csal huzni lehet.. Pl kirandulasnal nem olyan kenyelmes felhuzni a hegyre :D. A masodik... Az elwv bizar...szegeny olyan lenne mint egy ovtaska ami az oldalamon logicsal. Valami sporttaska szeru kellene amit kenyelme
sen a honom ala csapok es barmilyen kprnyezetben legyen azdombhat erdo varos kenyelmesen elcipelek.
nyárra szerintem ez ideális: [link]
igaz, az ára több, mint amennyit te rászánnál, de olcsóbb hálós, jó szellőző táskát nem találtam.
Esetleg keress fel egy varrónőt, és csináltass hasonlót:
Vagy alakíttass át egy kisebb hátizsákot, varrass a két oldalára, vagy elejére szúnyoghálót.
3#-as nem vagyok az. de amit te linkeltél... te cipelnél ilyet pl ha kirándulni mentek?
Első: igaz. formára értem is amit mutattál.Koszonom! Voltam ma fresh napfban, megnéztem őket, de olyan dragak :S Ami normalisan nez ki -olyan mintha egy noi taska lenne nalad- maris 16 ezer forint... szoval igy h kicsit tisztabban latom az arkat azt hiszem alaposan ala lottem... annak amit valojaban szeretnek. Tehat megegyszer, valami noi taskaszeru hordozo lenne jo amit a honom ala csapok es viszem. LEtezik olyan ami merev falu, de megis osszelehetne csukni? pl hogy beferjen egy hatizsakba akkor amikor nem kell epp?:)
utolso: ez jo ötlet! Lehet ez lesz a megoldas...olcsobb is es lehet valogatni:)
De megis, mire kell odafigyelni vásárlásnál, pl. amit első írt, hogy legyen merev az alja ahol meg tud allni a kutyuli..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!