Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hordozótáska pici csivavának,...

Hordozótáska pici csivavának, segíte nétek?

Figyelt kérdés

kb 1,5 kilós lesz ha megnő, most 5 hónapos, és szeretnék hosszabb utakra, esetleg nagyobb túrákra (?) valamilyen táskát beszerezni neki, hogy amikor sietni kell vagy csak simán már "elég volt neki", legyen "mibe eltenni" :D.

Nézegetem a neten ezeket a táskákat, pl. [link]

de, nem is tudom, ebbe rakják nyáron is amikor 28-30 fok van?? Nem meleg ez neki? picit kínzásnak érezném nyár közepén...

Javasolnátok megoldásokat? Köszönöm! :)

2012. ápr. 22. 14:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Ő is kutya, van négy lába, kell a séta, de megértelek, néha szükség lehet rá, pl hoszabb utakra, buszozásra, stb. Amit linkeltél, az nem lesz jó. Olyan kell, ami merevített anyagból van (merev a váza úgymond) tehát nem nyomja a kutyát, téglatest alakú. A teteje és oldala hálós kellene, hogy legyen.

Pont ilyente gondolok: [link]

Mennyit szánsz rá, mert akkor keresek olyan árban :).

Vagy van ez, de ez tényleg csak akkor jó, ha nagyon rövid ideig veszed fel, mert amúgy elég kellemetlen neki és neked is, hogy himbálódzik,

és nincs, amin megálljon. [link]

2012. ápr. 22. 15:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia koszonom a segitseget kb 5-6000 ft.ig szannak ra de amiket vepinkeltel nem jok. Az elsot jol latom h csal huzni lehet.. Pl kirandulasnal nem olyan kenyelmes felhuzni a hegyre :D. A masodik... Az elwv bizar...szegeny olyan lenne mint egy ovtaska ami az oldalamon logicsal. Valami sporttaska szeru kellene amit kenyelme

sen a honom ala csapok es barmilyen kprnyezetben legyen azdombhat erdo varos kenyelmesen elcipelek.

2012. ápr. 22. 16:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz nevetséges plázacica lenni, akkor ezt veszed meg: [link]
2012. ápr. 22. 16:16
 4/10 anonim ***** válasza:

nyárra szerintem ez ideális: [link]

igaz, az ára több, mint amennyit te rászánnál, de olcsóbb hálós, jó szellőző táskát nem találtam.

2012. ápr. 22. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nem azért linkeltem, mert húzogatós, hanem hogy lásd az alakját, meg hogy hálós.
2012. ápr. 22. 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha amúgy rendszeresen sétál, futkározik (mondjuk labdáztok vele), és nem hizlaljátok fel, akkor semmi szükség rá, esetleg néha, ha nagyon muszáj, ölbe veszitek. A csivik elég szívós kis jószágok (Nyugaton gyakoriak mint keresőkutyák is), persze csak ha jó helyről veszed, nem valami származási lap nélküli, szaporított, miniként árult roncsot, ami gyenge csontozatú és idegzetű, remegős, légcsőszűkületes... Azzal sajnos előfordulhat, hogy nem lehet nagyobb sétákat, kirándulásokat tenni, nem bírná sem fizikailag, sem idegileg.
2012. ápr. 22. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Esetleg keress fel egy varrónőt, és csináltass hasonlót:

[link]

Vagy alakíttass át egy kisebb hátizsákot, varrass a két oldalára, vagy elejére szúnyoghálót.

2012. ápr. 22. 19:47
 8/10 A kérdező kommentje:

3#-as nem vagyok az. de amit te linkeltél... te cipelnél ilyet pl ha kirándulni mentek?

Első: igaz. formára értem is amit mutattál.Koszonom! Voltam ma fresh napfban, megnéztem őket, de olyan dragak :S Ami normalisan nez ki -olyan mintha egy noi taska lenne nalad- maris 16 ezer forint... szoval igy h kicsit tisztabban latom az arkat azt hiszem alaposan ala lottem... annak amit valojaban szeretnek. Tehat megegyszer, valami noi taskaszeru hordozo lenne jo amit a honom ala csapok es viszem. LEtezik olyan ami merev falu, de megis osszelehetne csukni? pl hogy beferjen egy hatizsakba akkor amikor nem kell epp?:)

utolso: ez jo ötlet! Lehet ez lesz a megoldas...olcsobb is es lehet valogatni:)

De megis, mire kell odafigyelni vásárlásnál, pl. amit első írt, hogy legyen merev az alja ahol meg tud allni a kutyuli..

2012. ápr. 22. 22:47
 9/10 A kérdező kommentje:
meg egy kerdes, mi a véleményetek arrol amit belinkeltem, már olyan szempontbol kérdezem, h akutya nincs becipzarozva, hanem a fej szabadon kilóg a táskából? Nem veszélyes ez? Nem ugranak i belőle?
2012. ápr. 22. 22:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak akkor ugrott ki, ha a buszon ültem és úgy cipzároztam ki..de akkor mindenképp ölbe kellett vennem mert csak akkor maradt kusban :D
2012. jún. 27. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!