Golden Retriever kutyák olcsón? Beagle?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Itt legfőképp kutyás oldalakon nézelődőket szeretnék meghallgatni! Kéne 30.000. forintig Golden Retriever kutya (lehetőleg fajtiszta, de az sem baj, ha nem) vagy beagle. válaszokat várok, köszi!!2012. ápr. 20. 19:37
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
Szerintem ennyiért nem fogsz kapni fajtatisztát (bár lehet, hogy egyesek akként fogják eladni...).
Ha viszont nem probléma, hogy nem az, akkor nem értem miért nem nézel be menhelyekre. A pénzt pedig a kutyusra költhetnéd. :)
5/13 A kérdező kommentje:
Néztem menhelyekre is, de két dolgot nem említettem: az első, hogy nem egyedül döntök, hanem a nővérem is.. egyébként elfogadnék egy teljesen másik fajta kutyát is... csakhát egy házban élünk. a másik, hogy ő nem olyat akar, ami egyáltalán nem hasonlít a goldenre vagy a beagle-re. :/ egyébként higgyétek el, nem itt nézelődnék, úgy értettem innen hátha van akinél vannak KÖLYÖK kutyusok a fenti fajtákből. Igen, kölyök kéne ://
2012. ápr. 20. 19:49
7/13 anonim válasza:
egészségeset és fajtatisztát ennyiért nem kapsz
fajtatisztának látszó nem valószínű, hogy egészségeset már igen
ha pedig nem a szaporítókat szeretnéd támogatni "áldásos" tevékenyégükben akkor menhelyeken vagy fajtamentésnél kaphatsz fajtatisztának látszó kutyát
8/13 anonim válasza:
ezt az oldalt olvassátok el vásárlás előtt és ne hagyjátok átverni magatokat.... [link]
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Kérlek ne egy szaporítót támogass!!! Tele vannak a menhelyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!