Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a Rottweileremmel?

Mit csináljak a Rottweileremmel?

Figyelt kérdés
Van egy Rottweiler szuka kutyám.Eddig (sajnos) úgy lett nevelve hogy senkit se bántson meg semmi de ha bejön valaki ugatni se ugat tudok valamit csinálni??

2012. ápr. 19. 23:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11 hónapos? Ezt eddig nem írtad. Akkor még alakuk(alakítható). Csak arra vigyázz, nehogy átessen a ló túloldalára....
2012. ápr. 20. 09:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát engem ne bántson meg a családomat és más meg nem érdekel ha bejön engedély nékül.
2012. ápr. 20. 09:13
 13/14 anonim ***** válasza:
72%

Nekünk egy amstaffunk (is) van. Na ő az aki bárkit beenged és még örül is neki. Nekünk nincs ezzel bajunk, inkább ilyen legyen, mint hogy úgy kelljen lecincálni másokról. Viszont a héten jöttek vízórát cserélni hozzánk, ilyenkor be szoktam zárni a szoba kennelbe (különben egyfolytában bújna a szakik ölébe, hogy simizzék). Szóval most is bevittem a helyére, ne legyen útban. Az egyik pasi bejött utánam a fürdőbe (mutattam hol a vízóra), majd csattanás hallatszott (levert egy polcot és a lábamra esett) én meg feljajjdultam. A kutyánk, aki soha ok nélkül meg sem nyikkan, elkezdett morogni és ki akart jönni. Persze odamentem hozzá, rászóltam, hogy fejezze be a cirkuszt.

Ő is 11 hónapos, de helyén van az esze. Tudom, hogy ha kell számíthatunk rá, de csak úgy nem fog megugatni/morogni senkit. Szóval inkább örüljetek, hogy tudja hol a helye a falkában és ha a gazdi otthon van nem neki kell megvédenie a területet (mert ugye más a jelzés, meg az is ha ő akarja kezelni a "betolakodót").

Tanítani lehet és érdemes is, de "hamissá" tenni, meg direkt megvadítani fölösleges és rossz is neki.

2012. ápr. 20. 10:27
 14/14 anonim válasza:
Menny el kutyaiskolába.
2012. ápr. 22. 22:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!