Hallottatok már az amerikai kopasz terrierről?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a legismertebb kopasz kutyafajta a kínai kopasz kutya. Az amerikai kopasz terrier az én kedvenc kutyafajtám, ilyet is szeretnék, de sajnos nálunk még nem tenyésztik, de Szlovákiában már igen. Sosem szabad elfelejteni, hogy az amerikai kopasz terrier a kínai kopasz kutyánál is kopaszabb.
Itt egy kép egy amerikai kopaszról: [link]
2012. ápr. 19. 17:42
11/14 anonim válasza:
Most tényleg baj, hogy megemlítettem milyen kevés alom van? Én kérek elnézést, hogy nem annyival válaszoltam : IGEN.
12/14 A kérdező kommentje:
Valóban nem esik nekem jól, hogy kevés alom van. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy ki ismeri ezt az utánozhatatlan fajtát.
2012. máj. 13. 11:30
13/14 anonim válasza:
Szerintem ezen az oldalon már mindenki hallott róla...
... általad.
14/14 T.kennel válasza:
Sziasztok.
Megszülettek Magyarországon az első Amerikai Meztelen Terrier kicsinyek.Három kislány egy kisfiú. 2014.06.24. hajnalán. (UKC) :) :) :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!