Tudnátok ajánlani nekem Amerikai Staffordshiere szuka kutyusnak nevet?
Figyelt kérdés
Egy nagyon édes, világos zsemle színű kiskutyát fogunk elhozni egy tenyésztőtől. Valahol talán voltak kutyanevek névjegyzéke is; de most sehol sem találom... Valami szép vagány, különleges nevet szeretnék neki adni.2012. ápr. 18. 14:34
1/13 anonim válasza:
Vénus
Lejla
majd még gondolkozom...:)
gratula,nagyon jó választás a kutya...imádom őket:)
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
Legyen Elenor. Ez nagyon különleges és vagány is lehet. :)
Vagy Tequila. Mindkettő szukának nagyon jó és nincs minden ötödik kuytusnak :D és illik a Staffordshire-hez
4/13 anonim válasza:
NELLY
ZAFíR
DIAMOND
SIMBA
CIARA
AKIRA
BABY
SIMBA
MAYA
VENUS
ZOé
5/13 anonim válasza:
Utolso vagyok Zoé görögül (ζοη) életet jelent
az elpida (ελπηδα) pedig remény
6/13 A kérdező kommentje:
A Tequila nekem is nagyon bejön! De nem fiú név?
Ami még nagyon tetszett azok pedig: ZAFíR és a DIAMOND...Huuu,bajban leszek...:)
2012. ápr. 18. 20:49
7/13 anonim válasza:
en a Tequilat inkabb egy kan mastiff tipusu kutyanak adnam,mert olyan reszeges pofijuk van :)
a Zafir es a Diamond nagyon szep nevek szerintem is.
8/13 anonim válasza:
a Tequila-s vagyok is szerintem az a "lia" a végén az olyan hát én adnám szukának is.... de lehet kannak is nyugodtan. unisex kutyanév :D
9/13 A kérdező kommentje:
Huuu, nagyon jók ezek a nevek! Ha meglesz a kutya, és kiválasztjuk a nevét, majd megírom..:)
2012. ápr. 19. 18:53
10/13 anonim válasza:
Szia :)
Na,meglett a kutyus ? nevet valasztottal ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!