Kutyám tüzel, hányszor engedhetem rá a kant?
Tüzel a szuka kutyám és nem tudom hányszor fedezheti be a kan kutyám . Olyat is halottam, hogy akár minden nap ahányszor felveszi a szuka kutyám,és olyat is halottam hogy maximum 2 szer mert a harmadik fedezés már ártalmas , mivel a harmadik befedezés elöli az előző spermiumot ..
Aki biztosan tudja segítsen ! Köszi szépen
könyörgöm ha ennyit se tudsz és ilyen ostobaságokat elhiszel akkor ne szaporíts... a kutyáidnak megvannak az egészségügyi szűrései? a fajta kiemelkedő példányai? törzskönyvesek? tenyészszemle? alom koncepciója?
ha csak egyikre nem a válasz akkor könyörgöm ne... vagy legalább olvass utána KÖNYVEKBEN nem a neten, mivel is jár egy alom és legyél tisztában azzal mire van szüksége a szukának és a kicsiknek, hogy egyáltalán életben maradjanak...
Mai szaporítós kérdezők között te vagy a legostobább gratulálok.. Miért van egyre több ilyen hülye Magyarországon OMG??...
Téged csináljon fel egy talicska néger!
1. Ha nem ismered a kutyatenyésztést, inkább bele se kezdj.
2. Hülyeség, hogy maximum 2× lehet összeengedni, mert a 3. már ártalmas.
Gondolom, ezt is valami értelmes mondhatta.
hát ha egymásutáni napokon 3 x "ráengedi" a kant az bizony komoly károkat okozhat a szuka hüvelyében a kannak se tesz jót és alapból értelme sincsen...
Még mindig a könyveket ajánlom... olvass utána. Remélem miközben ezt teszed rájössz micsoda felelőtlenségre készülsz.
Ja megsúgom egy szuka kemény 24-36 órán át fogamzó képes... szóval ezt az egy napot kell belőnöd
ajánlom:
A kutyatenyésztés kézikönyve - Dan Rice
Kicsit elavult infók is vannak benne de alapnak jó lehet
neten felelhető:
ezen az oldalon még azt is láthatod mennyibe kerül egy alom felnevelése és ajánlom a többi cikket is: [link]
továbbá ajánlom dr Szász Ferenc szaporodásbiológus állatorvos cikkeit: [link] (nála megismerheted a nemi betegségeket mint pl a herpesz vagy azt, hogy mérjük be csekély 10-20 ezer forintból azt a 24 termékeny órát)
ellés körüli komplikációk:
Jó olvasgatást... remélem vagy elég okos és felelősségteljes, hogy rájöjj arra a kutyád életét veszélyezteted és a kicsik életével is játszol.
a menhelyek ma Magyarországon tele vannak... nagy eséllyel nem találsz gazdit a kölyköknek mert akik most jelentkeznek is (család, barátok stb) mind elfognak tűnni amint a kicsik elvihetőek lesznek... hidd el 100 hallottam már ezt a sztorit...
ja és törvényileg kötelező minden kölyökbe chipet rakni, oltani se ártana a szukának orvosi kezelés kell a vemhesség és ellés alatt/után (pl oxitocin injekció stb) szóval tegyél félre csak erre egy olyan 70 ezret
Van elég lakója a sintértelepeknek és a menhelyeknek, szóval EGYSZER SE ENGEDD RÁ.
Örülj neki, hogy csak ennyit mondtam, mert ha az első gondolatokat leírtam volna, akkor azt nem teszed zsebre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!