Ösztönből csinálja vagy nem?
Miért nem ivartalanítod a kutyát? Mit csináltok ennyi kölyökkel?:O
Szerintem ha ilyen gyakran tüzel, akkor súlyos hormonális problémái lehetnek. Amilyen hamar csak lehet vidd dokihoz és ivartalanítsd.
Szia!
Egy szuka kutya normális esetben egy évben kétszer tüzel. Ha ez többször előfordul, akkor ott már baj van. Vidd állatorvoshoz minél hamarabb!
Emberek! Csak nekem sántít a kérdés?!
Idézem: "tavaly abba az évbe 4szer ellet". A kutya kétszer tüzel egy évben!!
4x elleni egy évben! Ha ez nem kamu, csoda, hogy szerencsétlen kutya még egyben van, és van ereje menni!
Ivartalanítani kéne miharabb, hidd el, megéri! Soha többe nem kell foglalkozni a tüzelés kellemetlen együtt járóival, nem kell a babákat etetni, féreghajtani, beoltatni, gazdit keresni nekik. Már csak anyagilag is megéri!
Plusz megvéded a kutyádat minden ivarszervi betegségtől.
Ilyen felborult hormonműködés mellett pedig nem lehet, hanem kötelezően ajánlott!!!
...ès mi a tùròt csinàl veluk?!
csak nem "elintèzi"?!
Szia! Arra én is kíváncsi lennék, mi a túrót csinál az állatorvos az újszülött kutyákkal? Biztos nem neveli fel őket cumisüveggel.Még abban is kételkedek, hogy elaltatja őket, hiszen az nem két fillér.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!