Mi lehet a baja a kutyám lábának?
Milyen fajta, korú és melyik lábára sántit?
Nem lehet h diszpláziás?
(szerintem inkább orvoshoz kéne vinni, itt csak névtelenül irogathatunk látatlanban ötleteket... aminek nincs sok értelme)
Nekem 2,5 éves labradorom van, és idén télen elég komoly ínhúzódása volt. Az állatorvos először úgy gondolta csípőficam, de mivel sokáig húzta a dolgot, 3 hétig kellett gyógyszerezni, kiderült ez bizony nem csípőficam.
Egyik napról a másikra történt, voltunk sétálni, és miután hazaértünk, és a kutya szaladni kezdett az udvarban a vizes táljához, elvetette magát, és keservesen nyüszíteni kezdett... :( Nem is birt lábra állni. Nagyon sokáig kellett őt kezelni, minden nap 5 perccel tovább sétálgatni vele a kertben, meg ilyesmi, de végül helyreállt a dolog, és most ugyanaz a rosszcsont eb, aki mindig is volt. :)
Ez ugyebár a bal hátsó lábával volt, nem a mellsőkkel, így nem tudom, lehet, hogy a te kutyád megrántotta a lábát, vagy ilyesmi. De az előző válaszolóknak is igazuk lehet.
Majd az állatorvos megoldja a problémát. Addig is ne erőltesse meg magát a kutyus.
Szia! Lehet, hülyeségnek fog hangzani, de nem lehet, hogy a körme nagy? Az enyémnek hasonló problémája volt, azóta sűrűbben vágom Neki. Igaz, mi vidéken lakunk, és nem aszfalton sétálunk, így hamar megnő neki.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!